.

Преследват ли ви призраците на предишната ви връзка

Преследват ли ви призраците на предишната ви връзка
Снимка: freedigitalphotos.net

Отминалите отношения могат да са проблем, ако пренасяме проблемите в сегашната връзка. Това е проблем на много двойки, защото все още не са се отърсили от миналото и страдат. Сега ще ви запознаем по-добре дали сте зависими все още от отминалите връзки.

 

Сравнения. В ума ви постоянно се въртят мисли, които сравняват настоящото ви гадже с бившия. Дори да не казвате нищо гласно, вероятно в главата ви витае мисълта за бившия, който прави конкретни неща, а новото ви гадже има друг стил. Така се опитвате да разберете кой е по-добър, но сякаш не давате особени шансове на новия ви приятел.

 

Говорите за бившия. Колко често го споменавате, дори негласно? Ако не ви пука за него и отдавна сте го преживели, няма да се сещате дори за името му. Е, ако го споменавате всеки ден, значи наистина все още не сте преживели раздялата си и призраците от миналото не ви оставят намира. Позволете си да продължите напред без да обременявате сегашната си връзка.

 

 

Мечтаете си да се върнете при бившия. Това е сигурен признак, че все още не сте излекувала всички рани. Щом е бивш, значи има причина. Не си мислете, че той ще се е променил и няма да прави същите неща, заради които го зарязахте. Напротив, той ще е същият, а връзката ви няма да е по-различна. Вие просто го идеализирате, защото вече не сте с него.

 

 

Излизате с мъже само за отмъщение. Излизате с нови мъже, срещате се постоянно с хора, ходите по срещи, но единствено с цел отмъщение. Стараете се да се тагнете от всяко заведение, с когото и да сте, само и само за да дразните бившия. Вероятно на него не му пука, а и вие няма да постигнете никакъв резултат, освен да ви писне да се занимавате с какви ли не хора. Излизайте с някой, който наистина ви допада.

 

Следите постоянно профилът му в социалната мрежа. Мислите си, че той може да излиза с други и се опитвате да докопате всяка информация за него. Пишете си с приятелите му, минавате покрай улицата, на която живее, ходите в любимото му кафе, с надеждата да го срещнете там. Недейте. Няма смисъл да се заблуждавате, краят е край, продължете напред.

 

Не знаете как да продължите напред. Това се случва на почти всяка жена. В един момент сякаш осъзнавате, че краят наистина е дошъл, но не знаете какво да направите. До сега сте си мислели, че има шанс да се съберете, но сега разбирате, че всичко е загубено и не знаете какво да правите. Всеки случай не се самосъжалявайте и си дайте време да преживеете любовната мъка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...