.

Какво момчетата обожават в момичетата [част първа]

Какво момчетата обожават в момичетата [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Понякога момчетата се правят на недостъпни и не показват на момичетата какво точно харесват в тях. Истината е, че мъжете са много по-просто устроени от жените, когато става въпрос за конкретно „харесване” на даден признак. Така има някои базови неща, които всеки мъж намира за привлекателни и секси в една жена. Кои са те?

 

Увереност. Мацки, вярвайте повече в себе си. Всеки мъж иска да излиза с осъзната красавица, а не момиче, което му говори за диети или двата излишни килограма, които те карат да се чувстваш като слон. Покажете малко повече уважение към себе си. Това е изключително секси.

 

Високи обувки. Високите обувки правят краката ви да изглеждат по-дълги и по-секси. Ако носите по-често токове, ще забележите как мъжете ви гледат по улицата. Разбира се, важното е да умеете да ходите правилно, да не се спъвате и да не изглеждате смешни. Най-добре се учете на по-ниски токчета.

 

Приключения. Момчетата не харесват скучни жени. Ако той ви предложи следващия уикенд да качите Черни връх или да направите пътуване из околността, в която живеете, не му отказвайте. Той наистина ще оцени това преживяване.

 

 

Извивки. Момчетата не могат да устоят на такава гледка. Всеки мъж обича жени, които имат правилно оформени тела. Показвайте извивките си, подчертавайте ги с дрехи, аксесоари и бижута. Ако имате тънка талия, подчертайте я с колан. Сложете дълбоко деколте, за да покажете пищните си форми. Не пропускайте и впитите дънки.

 

Погледнете го. Когато се сваляте, покажете му, че го харесвате. Погледнете го, когато минава покрай вас. Не го зяпайте, защото ще изглежда налудничаво. По-скоро го погледнете, усмихнете му се и продължете. Това наистина може да му докара сърцебиене.

 

Много енергия. Момчетата обичат жени, които имат енергия, не са винаги изморени или заспали. Ако имате по-темпераментен характер, това е по-добре, отколкото да сте безразлична към всичко. Разбира се, тук не става дума за скандалджийки, мъжете ненавиждат тези жени. Но ако сте енергична и ентусиазирана, той ще го оцени.

 

Интелигентност. Умна сте? Покажете го. На момчетата в повечето случаи им е писнало от глуповати момичета. Никой не иска да има глупаво гадже, с което да не може да си говори. Покажете му, че не сте просто красива, а имате и куп други качества.

 

Чувство за хумор. Не е нужно да се правите на шут, за да му покажете, че имате чувство за хумор. Достатъчно е да кажете нещо смешно в точния момент. Освен това ако се смеете на шегите му и ги оценявате, той определено ще разбере, че имате чувство за хумор.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...