.

Как да скриеш смучката на врата си [+ видео]

Как да скриеш смучката на врата си [+ видео]
Снимка: thinkstockphotos.com

Когато човек е възбуден и се е отдал на страстта, той често не мисли за последствията от случващото се. Не, не става въпрос за употребата на презерватив, а за смучките, които напомнят за случилото се поне няколко дни. Те се появяват при спукване на капилярите и най-често са в областта на шията.

 

На смучката ѝ са нужни няколко дни, за да изчезне от само себе си, но ако не ти се чака толкова време и присъствието ѝ те смущава, трябва да я махнеш по-бързо.

 

 

Сложи си кубче лед или много студена лъжица върху петното. Задръж така няколко секунди. Повтори процедурата няколко пъти, за да постигнеш максимално добър ефект.

 

Също така може да масажираш леко мястото, където е смучката, за да помогнеш за нейното премахване.

 

Пастата за зъби също ще ти бъде от полза. Изстискай малко количество от нея върху смучката и след като изсъхне, измий мястото с топла вода. Повтори процедурата след 24 часа.

 

Може да се опиташ да премахнеш смучката, като потъркаш мястото с четка за зъби в продължение на няколко минути и след това поставиш отгоре студен компрес за 15 минути. Няколко часа по-късно може да повториш процедурата, за да премахнеш напълно петното.

 

Има един болезнен метод за премахване на смучки, който обаче е доста ефективен. Трябва да опънеш кожата, където е петното и да минеш бавно отгоре с ръба на една монета.

 

Може да скриеш смучката и с помощта на грим. Сложи коректор за пъпки върху петното, а след това постави фон дьо тен.

 

Ако навън не е прекалено горещо, може да си облечеш поло или да си сложиш шал, който ще скрие смучката.

 

Това, че сте си изкарали страхотно вечерта с гаджето, не означава, че всички трябва да разбират за това. Не е никак красиво от ваша страна и определено е ненужно. Нека това, което става в леглото, да си остава там.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...