.

Внимавай какво хапваш, ако искаш хубав секс

Внимавай какво хапваш, ако искаш хубав секс
Снимка: freedigitalphotos.net

Американски учени провели изследване на тема как съдържащите се в храните вещества влияят на секса. Има ли такива, които могат да го подобрят и такива, които да го влошат. Може ли това, което ядем да повиши либидото и издържливостта в леглото или обратното – да ни направи лениви, отпуснати и с понижено влечение към партньора. Отговорите може и да не ви учудят, но със сигурност няма да ви оставят безразлични. Позиционирайте себе си сред изследването на специалистите и намерете най-добрия способ да влияете на сексуалния си живот чрез храната.


Много хора се оплакват от влошаване на сексуалния им живот, без да разбират къде е причината за това. Оказва се, че тя може да бъде свързана с лошото хранене и стресовете, с които се сблъскваме всеки ден, пишат изследователи от университета във Филаделфия, Съединени американски щати.

 

Една трета от участниците, повечето от които студенти и по-малка част от тях докторанти,  съобщили, че са се чувствали прекалено уморени за секс, след като са употребявали нездравословна храна. Всеки човек се усеща по-секси, ако е здрав.
Учените съветват да се храним правилно, за да подобрим и сексуалния си живот.

 

 

Белият хляб, захарта и картофите увеличават нивото на захарта в кръвта, което също влияе зле на сексуалния живот.Те увеличават пиковите нива на енергия, но това се запазва за кратко. Последвалият ефект от такива храни е бърз спад на енергичността и настъпване на слабост или дори по-зле – депресия. Това води след себе си ефекта на порочния кръг – ново хранене със захари, последвано от нов спад в силата и издържливостта, след 20 до 30 минути.

 

Трябва да се хапват по-малко пасти, торти и бисквити, както и да се ограничи употребата на сол - всички тези продукти повишават кръвното налягане.
Не трябва късно вечер да се пие кафе или чай. А спиртни напитки е по-добре да се употребяват, само в ограничени количества - така те създават необходимото настроение, но без да предизвикват сънливост.


Ако човекът до вас обича пикантните ястия, то той има вкус към интересното в живота и може винаги да ви изненада приятно. Не приемайте лукът, чесънът и чилито като отблъскващи и неприятни. Може би това не е най-добрият избор за храна преди интимна близост, но приемете, че ако партньорът ви има афинитет към люто, то това е подсъзнателен израз на интересен, необикновен и оригинален човек. Не бързайте да бъдете съдници, а се радвайте на находката до която сте се домогнали.

 

Любителите на здравословното хранене се отличават с особени постижения в леглото. Тези, които наблягат на качеството на храната, а не на количеството обикновено са чувствени и романтични, освен, че са и по-издържливи и полово атлетични.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 9 години
1
0
!
Отговори
Любителите на здравословното хранене се отличават с особени постижения в леглото.===========================================Кво ли значи 'особено постижение' , расте патката и циците, получаваш невероятна гъвкавост или нещо друго ?Прекаляването с плюскането вреди, няма значение, какво се яде.
Страница 1 от 1