.

Какво да НЕ подаряваш на приятелката си за рождения ѝ ден

Какво да НЕ подаряваш на приятелката си за рождения ѝ ден
Снимка: freedigitalphotos.net

Понякога е много трудно да намерите подходящ подарък за гаджето. Тя е капризна, а мъжете не разбират много от женски аксесоари, дрехи и всякакви дамски джаджи. Така се получава, че някои подаръци са доста несполучливи. Най-добре е да се постараете повече, когато подарявате подарък на приятелката си. Мъжете не са толкова взискателни и лесно могат да харесат нова тениска, например. Но при жените това не е така. Сега ще ви посочим няколко подаръка, които са крайно неподходящи за гаджето.

 

Не ѝ купувайте дрехи и обувки. Повечето момичета обожават да се разхождат из мола и да пазаруват. Склонни са да обикалят цял ден, за да намерят най-красивата рокля и най-подходящите обувки. Но пропускате, че без нея ще изберете трудно. Вероятно тя е взискателна към дрехите си, а и можете ли да уцелите размера? Има вероятност да ѝ купите нещо, което не ѝ харесва или не ѝ става. Можете да ѝ купите ваучер на определена стойност за любимия ѝ магазин. Така тя сама ще избере подаръка си.

 

 

Бельо. Вероятно си я представяте в любимата ви черна дантела и изгаряте от желание да ѝ подарите секси бельо. Това е добра идея, но отново трябва да внимавате. Размерите на сутиените са много неясни за мъжете. Не можете да купите сутиен, който си мислите, че ще ѝ стане. Най-добре ѝ купете нещо по-лесно за преценяване, например секси нощничка, при която по-трудно ще объркате размера.

 

В никакъв случай не залагайте на домакински уреди или посуда. Можем да приемем, че ще изберете дреха, която да ѝ хареса и да е по неин размер. Но не купувайте на приятелката си тенджера, дори да е луда на тема кулинария. Вероятно е след такъв подарък да ви зареже и да забрави за вас. Старайте се да избирате нещо, което да е лично за нея, а не просто за кухнята или дома.

 

„Не“ на евтината бижутерия. Вероятно гаджето ви носи някакви бижута и аксесоари. Можете да намерите всякакви цени, размери и идеи за бижута. Но не избирайте нещо евтино. Опитайте се да спестите пари и да ѝ направите хубав подарък. По-добре една малка гривна с качествена изработка, отколкото големи обеци, които ще се развалят след месец.

 

Не чакайте до последния момент, за да купите просто цветя и торта. Букетът е задължителен, но трябва да го изберете добре. Съобразете любимият ѝ цвят и цветята, които харесва. Ако ѝ купувате торта, постарайте се да е любимата ѝ и да има надпис отгоре. Не взимайте първата торта, която ви попадне пред очите.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...