.

Признаците, че имате нужда от моногамна връзка

Признаците, че имате нужда от моногамна връзка
Снимка: freedigitalphotos.net

В днешно време можем да станем свидетели на всякакви връзки. Има хора, които си падат по разнообразието и имат по няколко партньора едновременно. Други пък, искат да имат само един партньор, с когото да бъдат завинаги. Няма да спорим по въпроса кои са прави и кои не, защото всеки сам може да прецени от какво има нужда. Сега ще ви разкажем повече за признаците, че вие имате нужда само от един човек или иначе казано искате моногамна връзка.

 

Започвате връзка много лесно. Някои хора не могат да имат сериозна връзка с години. Но вие определено не сте от тях. Всеки път искате нещо сериозно с човека до вас и лесно се доверявате. Скоро след като срещнете човека, вече си представяте бъдещето с него. Внимавайте, защото не всеки е добронамерен към вас. Бъдете по-взискателни.

 

Мразите да ходите по срещи. Не ви харесва да се запознавате постоянно с нови момичета/момчета и да излизате на срещи. Искате да имате човек до себе си, с който да излизате, да правите любимите си неща заедно, да спортувате, да гледате филми и да се обичате. Не искате нови и нови запознанства, от които не излиза нищо сериозно.

 

Много рядко оставате без гадже. Ако си падате по сериозните връзки, вероятно имате дълги взаимоотношения с партньорите си. Така връзките ви са по-дълги от няколко месеца, докато вашите връстници всеки месец са с ново гадже. И когато се разделите с гаджето си, скоро си намирате нова сериозна партия. Моногамните хора не могат дълго време да бъдат сами, те имат нужда от половинка, която да е сигурна, да ги подкрепя и обича.

 

Романтични сте. Истина е. Вие вярвате, че любовта кара земята да се върти. Вярвате, че искате да сте с един човек през целия си живот и не искате да си помисляте за друг човек, когато имате гадже. Представяте си сватбата, децата, къщата и пътуванията. Трябва да внимавате, защото често пъти тези мисли не водят до нищо добро. Опитайте се да изразявате романтичните си идеи в подаръци и жестове, а не в мисли за бъдещето.

 

Ревниви сте. Ревнувате много, защото ви  е страх, че гаджето ви ще избяга и няма да е вечно с вас. Не можете да си представите, че той/тя ще предпочете друг/а и ще изневери или дори ще си помисли за друг човек. Това ви кара да правите глупости от ревност и страх. Недейте, така сигурно и бавно убивате връзката си. Имайте повече доверие в партньора си. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 9 години
4
3
!
Отговори
А 'пари ви като пикате' защо не сте го сложили ?
Страница 1 от 1