.

Как да се влюбиш отново в гаджето си?

Как да се влюбиш отново в гаджето си?
Снимка: thinkstockphotos.com

Любовта има способността да се променя с времето. В началото влюбеният усеща пеперудите в стомаха си, коленете му умекват и има тръпка всеки път, когато види половинката си. С течение на времето обаче тези неща се променят, страстта угасва и влюбването се превръща в изпитване на любов. Двете неща може да ви звучат еднакво, но всъщност са различни.

 

Лесно е човек да загуби чувството за топлина и влюбеност и ежедневието да се превърне в рутина. Хубаво е и двамата партньори да полагат усилия за връзката си, за да може тя да се развива и да им доставя нужното удовлетворение.

 

Как да преоткриеш и задържиш чувството на влюбване в гаджето си?

 

 

Празнувайте заедно – трябва да отбелязвате заедно нещата, които ви се случват. Колкото и дребни да са те. Успешно положен изпит, нова грамота или нещо друго са все неща, които си заслужават почерпката и не бива да ги пренебрегвате. Все пак малките неща в живота носят най-голямо удовлетворение.

 

Напиши любовно писмо – хубаво е обаче да го напишеш с химикалка, защото така е много по-ценно и със сигурност ще зарадваш половинката си повече, отколкото ако е принтирано. Напиши му това, което чувстваш към него. Гаджето ти знае, че го обичаш, но друго е да го види написано черно на бяло. Дай му тази възможност, създай му това удоволствие.

 

Изненадай го – изненадите и романтичните жестове трябва да са част от връзката ви, за да не си омръзнете и да сте щастливи заедно. Може да направиш нещо дребно, което знаеш, че той ще оцени – купи му любимата кутия бонбони, няколко бири, направи му ръчно направен подарък, заведи го в любимото му заведение. Не е важно да хвърлиш голяма сума пари, за да го зарадваш и да му създадеш незабравим спомен.

 

Не забравяй за романтиката – това, че сте заедно от няколко месеца/години, не означава, че романтиката не трябва да е част от връзката ви. Напротив! Организирайте си романтични срещи от време на време, правете си романтични подаръци. Всичко върши работа, стига да е романтично. Може да изпратиш на гаджето си букет цветя у тях или пък да напишеш „Обичам те” и да сложиш листчето на хладилника или в джоба му. Всеки израз на чувства върши работа и ще зарадва гаджето ти.

 

Припомни си миналото – когато усетиш, че нещата не са както преди, когато започнеш да си мислиш, че тръпката вече си е отишла и връзката ви е към края си, сети се за всичките хубави моменти, които сте имали заедно. За онзи път, когато сте били на почивка заедно, за много забележителности, които сте посетили, за първата целувка, за първия подарък, за първата Коледа, прекарана заедно... Любовта е скрита в онези ценни спомени и когато се върнем назад към тях, ще си припомниш как да се влюбиш отново в половинката си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...