.

Кои са най-популярните мебели за секс

Кои са най-популярните мебели за секс
Снимка: freedigitalphotos.net

Каква сексуална фантазия имате? Къде бихте искали да правите секс и къде сте правили (извън леглото)? Оказва се, че някои хора са доста креативни в това да измислят готино ново място за секс. Някои са склонни да правят любов и извън дома, на разни нестандартни места, на които наистина има риск да бъдат видени. Други пък, не биха се появили на публично място, за да се радват на интимни ласки. Затова са склонни да правят секс в различни кътчета на апартамента и върху различни мебели. Леглото ви се струва скучно? Вижте кои са най-предпочитаните мебели за секс, според британско проучване.

 

1. Висящ стол. Висящ стол, закрепен с въжета на тавана е най-предпочитаната мебел за секс. Проучването сочи, че този стол е любим на много двойки, защото напомня за люлката за секс, която е доста популярна. Явно филмите за възрастни оказват голямо влияние върху предпочитанията на хората. Все пак ако някога пробвате, бъдете сигурни, че столът е закрепен добре и няма да се контузите ненадейно.

 

 

2. Столове без облегалка. Тези столове също са  много предпочитани, защото не пречат на движенията. Освен това те са стабилни, можете спокойно да развихрите фантазиите си. Проблемът е, че тези столчета са много ниски и понякога са неудобни. Като цяло са и по-малки от обикновен стол, което ги прави трудни за използването им от двама.

 

3. Бюрото. Това е една от най-популярни сексуални фантазии, защото напомня за офиса. Много хора биха правили секс на работното място, но се притесняват да не бъдат разкрити и уволнени. Затова заместител е домашното бюро, което определено е и по-чисто от това в работата. Анкетираните отбелязват, че винаги са си представяли как бутат всички предмети от бюрото и започват да правят страстен секс.

 

4. Офис столове. Явно наистина някои хора са много повлияни от мебелите в офиса и за тях е мечта да го направят върху точно такъв стол. Тези столове са често употребявани във филмите за възрастни и вероятно затова хората ги предпочитат. Трябва да внимаваме със столовете на колелца, защото лесно можем да загубим равновесие и да паднем.

 

5. Килим. Секс на пода, върху килим или животинска кожа е класиран на пето място. Хубавото е, че имате пълна свобода на действия, защото имате много пространство. Съветваме ви да постелите чаршаф или одеяло върху килима, защото е възможно да не е толкова чист, колкото си го представяте.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...