.

Романтични идеи за подаръци на гаджето

Романтични идеи за подаръци на гаджето
Снимка: freeimages.com

Какво подарихте на гаджето си за последната ви годишнина? А за рождения ден? Колко често си подарявате подаръци? Успявате ли да измислите нещо по-оригинално или винаги залагате на това, което знаете, че ще се хареса на партньора ви? Понякога твърде конвенционалните подаръци не са добра идея. Най-добре е да измислите нещо романтично и да се постараете повече, когато взимате подарък за гаджето си. Сега ще ви споделим няколко оригинални идеи.

 

Картини и модерно изкуство. Разбира се, подаръкът зависи от това какъв е човекът и какво вашето гадже ще хареса. Ако си пада по изкуство, защо не му вземете картина или скулптура? За някои хора това ще е неразбираем подарък и не биха го харесали, но има други, които ще го оценят високо. Принципно не е добре да подарявате твърде модерна картина на човек, който не ви е близък, защото има голям шанс да не му допадне. Предполага се, че познавате добре вкуса на гаджето си, за да му намерите точното произведение на изкуството.

 

 

Романтична вечеря на свещи. Кой не би се зарадвал на такъв подарък? Защо не сготвите нещо вкусно и не се уедините привечер? Ако не можете да готвите изобщо, поръчайте храна. Все пак се постарайте поне със сладкиш, гаджето ви ще го оцени. Свещите са задължителен елемент към вечерята, защото внасят много романтика.

 

Поздрав по радиото. Искате да кажете на гаджето си, че го обичате? Искате всички да знаят това? Защо не го кажете по радиото? Постарайте се да изберете песен, която да ви описва или да значи много за вас двамата. Обадете се по радиото, но се постарайте да знаете, че той ви слуша в момента.  Това наистина е много романтичен подарък.

 

Видео съобщение. Модерните технологии много ни улесняват. Всеки телефон вече е снабден с камера, която може да прави чудесни клипчета. Защо не се опитате да кажете на партньора си, че го обичате и не заснемете видеото? Повярвайте, не е толкова лесно, колкото си мислите. Ще се наложи да опитвате няколко пъти, докато не направите идеалното съобщение.

 

Ваша снимка. Снимка в рамка може да е банално, но не и ако направите календар с ваши снимки. Друг вариант е да поръчате бутилка вино, на чийто етикет да е вашата снимка с красиво послание.

 

Почивка. Тук вече ще са ви необходими много повече финанси, но ако имате възможност, не се замисляйте. Намират се евтини оферти за екскурзии, които са чудесни, особено за млада двойка. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Stoqn_Trakiev
преди 9 години
1
1
!
Отговори
А какъв подарък да направя на непознарта жена, така че да пожелае да прави неразумен, див и неангажиращ секс с мен ?http://iconomicabg.blogspot.com
Страница 1 от 1