.

Как да разбереш, че той НЕ струва?

Как да разбереш, че той НЕ струва?
Снимка: thinkstockphotos.com

Някои хора умеят дълго време да прикриват истинската си същност. С тях човек трябва да внимава, защото често не са такива, каквито изглеждат. Когато едно момче се държи лошо още на първата среща, на теб ти е лесно да си направиш съответните изводи и повече да не се видите. Но как да разбереш, че момчето, по което си падаш, не струва, ако се държи добре с теб и не виждаш нищо лошо в характера му?

 

Виж няколко неща, които трябва да ти подсказват, че има нещо нередно в него:

 

Дава големи бакшиши – хубаво е човек да цени труда на сервитьорките, но с бакшиша не бива да се прекалява, защото отстрани изглежда странно. Представителките на нежния пол харесват щедри мъже и господата са наясно с това. Затова и гледат да парадират с щедростта си още на първата среща.

 

 

Говори против шефа си – малцина са доволни от работата, която имат и от работодателя си, но това не означава, че трябва да плюят срещу него пред непознато момиче още на първата среща. Това ясно показва, че този човек говори против хората, когато не му изнася. А и щом се сеща за шефа си, когато сте на първа среща, явно е от тези, които се съсредоточават върху негативните неща от живота и рядко намират поводи за щастие. Връзка с такъв мрачен човек не си заслужава.

 

Прекалява с комплиментите – няма нищо лошо да ти каже нещо мило, но ако прекалява, явно казва заучени комплименти и не мисли това, което говори. Това момче определено е манипулативно и иска да те накара да го харесаш, за да те вкара в леглото. Не му се поддавай!

 

Прекалено спокоен е – не, че трябва да е някакъв нервак, но на първа среща е нормално и двамата да сте леко нервни и притеснени. Ако той ти изглежда прекалено спокоен, най-вероятно е претръпнал, защото ходи на срещи постоянно. Или няма късмет с жените, или те бързо се отървават от него, след като го опознаят. Най-вероятно е второто, така че си имай едно на ум!

 

Той е редовен клиент на заведението, където се виждате – няма лошо човек да е комуникативна личност, но това е нож с две остриета. Най-вероятно е предпочел да отидете на място, където познава хората, за да може да се чувства спокоен, да е в свои води и да контролира ситуацията. Напълно възможно е в бъдеще да прави нещата така, че на него да му е комфортно, без да се интересува ти как се чувстваш. Внимавай!

 

Говори за приятелите си - хубаво е, че не ги крие и те запознава с тях, макар и индиректно. Ако разказва забавни истории с тях - къде са ходили, какво са правили и т.н., най-вероятно не е готов за връзка и предпочита да прекарва свободното си време с тях.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...