.

Кога сексът е най-страстен?

Кога сексът е най-страстен?
Снимка: Dreamstime

Сексът може да бъде страстен, задоволителен или да остави лоши спомени у партньорите. Наскоро стана ясно, че най-страстен е актът, когато се прави набързо в 22 часа и след лют скандал с половинката, пише в. „Daily Express“.

 

 

66% от участниците в анкетата смятат, че сексът е най-добър след 18 часа, 33% предпочитат да се отдават на страстта рано сутрин, а 16% предпочитат креватните подвизи в следобедните часове.

 

62% от анкетираните предпочитат да правят секс бързо и той да не трае повече от половин час заедно с любовната игра. 41% смятат, че страстта се запалва след лют скандал с партньора, като сексът за помиряване се харесва повече на представителките на нежния пол. 55% предпочитат да правят секс на спалнята. Другите предпочитани места са дивана, банята, хотелската стая и обществените места.

 

Двойките се настройват за секс най-често чрез закачливи mail-и, SMS-и или телефонни разговори. Размяната на еротични снимки, романтичната вечеря и задушевният разговор също действат възбуждащо на партньорите.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...