.

Наръчник на влюбената двойка [част първа]

Наръчник на влюбената двойка [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всички обичат влюбените двойки или по-скоро им завиждат. Какво точно трябва да притежава една двойка, за да им завиждат останалите? Открийте как да бъдете щастлива двойка в следващите няколко параграфа.



Щастливите двойки са описание на истинския романс. Искате ли с партньора си да изглеждате като най-богоподобната двойка, така че другите влюбени да описват вашата любов като недостижима за тях? Ето някои от начините това да се случи.



Първо, разберете как да бъдете щастливи във връзката си. Намерите ли начин да бъдете щастливи във връзката си отвътре, няма начин това да остане скрито на повърхността. Веднъж щом откриете начина да бъдете доволни от връзката си, може те да го споделите със света или дори да му го наврете в очите.

 


Първата стъпка може да бъде да тренирате заедно. Съвместните тренировки могат да бъдат прекрасни заради много неща. И двамата ще изглеждате по-добре и ще живеете по-дълго. И най-важното – редовните тренировки ще накарат кожата ви да блести с ендорфинова мощ.

 


Следващият ход може да бъде да бъдете забелязвани на публични места. Дръжте се за ръце през цялото време. Ще отегчите другите влюбени наоколо. Ще продължат да ви завиждат. Накарайте другите двойки да ви завиждат и това ще ви накара да се чувствате по-щастливи във вашата собствена връзка. Накарайте другите да ви обсъждат как изглеждате много близки и това ще ви сближи дори още повече. Важно уточнение. Не впускайте в действие тази стъпка преди и двамата да изглеждате спортни и във форма. Ако сте зле изглеждаща двойка, която се е състои от двама взаимно нахвърлили си се индивиди, никога няма да бъдете красива гледка.



Правете си комплименти и не забравяйте да си благодарите един другиго. Възпитани сте? Използвайте го тогава. Не пропускайте да си благодарите за милите жестове и да си правите взаимни комплименти. Без значение дали си подавате чинията в китайския ресторант или отбелязвате колко добре ви стоят новите дънки, вън от пробната на магазина, бъдете дори още по-концентрирани върху хвалбите си, когато има други хора наоколо. Може дори да се превърнете в учители по уважение за двойките, които не знаят как да го правят. Ще се почувствате много по-близки и обвързани. Краката на другите влюбени ще се подкосят, а те самите ще приискат да бяха толкова омагьосани един от друг, колкото вие и половинката ви. Добър урок за маниерите и любезността им.



Не си вадете кирливите ризи пред публика. Не се карайте с партньора си пред други хора, дори да бъде лека закачка, провокирана от приятелите ви. Приятелите с пиперлив хумор обичат да създават проблеми между щастливо влюбените. Не падайте в капаните им. Посрещнете такива изкушения с усмивка и не позволявайте нищо да застане между гаджето ви и вас.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...