.

Няколко начина да покажем на приятеля си, че го обичаме [част първа]

Няколко начина да покажем на приятеля си, че го обичаме [част първа]
Снимка: freeimages.com

В една връзка понякога има неразбирателства. Повечето пъти жените се чувстват отхвърлени и заявяват, че не усещат партньора им да показва любовта си. Истината е, че това важи и за момчетата. Те понякога също се чувстват неоценени и ненужни, просто го показват по-малко. Докато жените са способни да вдигнат скандал и да се цупят с часове, то мъжете просто прикриват чувството за липсата на оценка у партньорката. Момичета, показвайте на гаджетата си, че ги обичате, харесвате и оценявате. Как?

 

Не го отхвърляйте. Не потъпквайте опитите му да ви ощастливи. Той иска да го направи за вас. Мъжете са така устроени: да се грижат за половинките си. Той има желание да направи нещо, за да ви усмихне? Позволете му да го направи. Някои жени си мислят, че по този начин преуморяват гаджето или той се тормози по някакъв начин. Не, напротив, така той чувства, че прави нещо за вас. Позволете му да ви направи закуска, да ви купи подарък или да ви заведе на ново място. По този начин той ви показва своята обич.

 

Покажете му, че го уважавате. Това е изключително важно, ако не се уважавате, цялата ви връзка ще се разпадне. Кажете му, че той е незаменим, че го обичате и че наистина сте щастлива с него.

 

Оценявайте го. Той постоянно прави нещо за вас, покажете му, че го оценявате. Благодарете му, показвайте радостта си от всеки жест. Ако ви е подарил подарък, отворете го веднага, ако иска да ви заведе на ново място, съгласете се и му покажете, че идеята ви харесва. Изразявайте емоциите си и не оставайте равнодушна към жестовете му.

 

Покажете му, че го обичате. Кажете му, че го обичате. Пратете му кратко съобщение и напишете с няколко думи, че го обичате и той е всичко за вас. Напишете му малка картичка и я пъхнете в джоба му. Старайте се да му го казвате често. Не се тревожете, няма да е изтъркано. Той ще го оцени.

 

Помолете го за помощ. Мъжете обичат да се чувстват силни. Позволете им. Признайте си, че не можете да се справите с всичко сама. Това не ви прави слаба. Помолете го за помощ, той няма да откаже. Дали ще ви носи куфара, или ще ви оправи компютъра, няма значение. Искайте помощ от него, не от друг човек. Това ще го накара да се почувства значим.

 

Покажете му, че не искате да го загубите. Помислете си какво би било без него в живота ви? Кажете му, че искате той да е само с вас, дори да не ви е страх, че ще ви изневери.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...