.

Как да се преборим с ревността на гаджето [част втора]

Как да се преборим с ревността на гаджето [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Мъжете могат да бъдат много ревниви. Това често пъти е голям проблем, защото ревността може да съсипе една връзка, дори любовта да е огромна. Затова трябва да поработите повече върху този проблем. Вместо да се съсипвате от ревност и да страдате, опитайте се да промените гаджето. Вероятно той ви обича много, но просто не знае как да го покаже. Нищо не губите, ако опитате. Сега ще ви дадем няколко ценни съвета, които ще ви бъдат от полза, ако имате ревнив приятел.

 

Звънете му често, когато сте с приятели. Ако той не е с вас, не го забравяйте. Показвайте му, че се сещате за него. Вероятно той полудява от ревност и наистина иска да е около вас. Обаждайте му се от време на време, казвайте му, че го обичате, че сте добре и всичко е наред. Това значи много за него, защото ще му покаже, че наистина мислите за него, а не се сваляте с някой друг.

 

 

Внимавайте какво внимание обръщате на други мъже. Понякога дори целувка по бузата с ваш приятел, може да му се стори ужасна постъпка. Внимавайте как се държите с приятелите си, недейте да интимничите много. Покажете му, че той е единствен за вас и нямате намерение да му изневерявате, да го изоставяте или да го нараните по някакъв начин.

 

Дразнете го. Помогнете на вашето асоциално ревниво гадже да се промени поне малко. Когато сте с вашите приятелки, помолете ги да флиртуват с него. Няма от какво да ревнувате, защото това е просто игра. Помолете ги да го направят за вас. Така ще му помогнете да разбере, че малко флирт понякога не е излишен и е допустим.

 

Не реагирайте със скандали на неговата ревност. Ясно е, че ревнивите гаджета не са най-прекрасните, но в повечето случаи тази ревност се дължи на страх да не ви загуби. Ако не се чувства сигурен във вашите чувства, той ще започне да ревнува. Следващият път, когато пак ви спомене нещо за ревност, не му се ядосвайте, а просто го погледнете в очите и му кажете, че го обичате и че той е единствен за вас.

 

Не му казвайте, че се опитвате да го промените. Не е лесно да имаш ревниво гадже. Но със сигурност, вие го обичате такъв, какъвто е. За да подейства всичко, което правите, не му споменавайте за това. Най-добре е да му спестите какво правите, защото иначе ще стане по-зле. 

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...