.

30 начина да разбереш дали той/тя също си пада по теб [част първа]

30 начина да разбереш дали той/тя също си пада по теб [част първа]
Снимка: thinkstockphotos.com

Когато си влюбен най-много се интересуваш дали човекът, по когото си падаш, също има интерес към теб. Нали? Това е нещо напълно нормално, все пак всеки иска да обича и да бъде обичан, никой не е привърженик на несподелената и нещастна любов.

 

Но как да разбереш какво му се върти в главата? Не върви да отидеш и директно да го попиташ дали си пада по теб, нито пък да разпитваш приятелите му, за да разбереш дали говори и се интересува от теб. Трябва да подходиш по по-дискретен начин.

 

Може да разбереш дали любовта ти е споделена, като наблюдаваш поведението на твоя/та любим/а. Езикът на тялото и думите, с които си служи, ще ти помогнат да надникнеш в главата му/ѝ. По-долу ще видиш въпроси, на които трябва честно да отговориш. Колкото повече положителни отговори имаш, толкова повече те харесва той/тя. След като отговориш на въпросите и погледнеш на нещата реално, сам/а ще успееш да прецениш дали този човек харесва компанията ти, дали гледа на теб само като на приятел или всяка вечер си ляга с мисълта за теб и се надява да се появиш в сънищата му.

 

Въпросите:

 

Опитва ли се да те разсмее, без значение как – дали с някой смешен виц или пък забавна история? Важно ли е за него да си в добро настроение и с усмивка на лице?

 

Прави ли всичко възможно, за да те докосне? Може би маха несъществуващ косъм от рамото ти или пък ти маха мигла от бузата? Дали не се случва от време на време да оправя косата ти, под претекст, че е разрошена или имаш дребен боклук в нея?

 

Смее ли се на шегите ти, дори когато са глупави?

 

Винаги ли изглежда безупречно, когато се виждате? Може би носи хубави дрехи и мирише на страхотен парфюм? Прическата му/ѝ е идеална, въпреки че се е постарал/а да изглежда небрежна?

 

Случвало ли се е да не му/ѝ обърнеш внимание и той/тя да се старае да ти го привлече по всякакъв начин? Дори по най-глупавия?

 

Чувствал/а ли се е странно и притеснено, когато става въпрос за гаджета или за това по кого си пада? Може би се изчервява като домат, когато някой го/я попита в твое присъствие дали те харесва?

 

Винаги ли търси компанията ти? Може би той/тя е този/тази, която всеки път започва разговора, без значение дали на живо или онлайн. Той/тя ли е тази/този, който казва пръв „Здрасти, какво правиш?“ почти всеки път?

 

Струва ли ти се, че изпитва ревност, когато те види в компанията на някой представител от противоположния пол?

 

Често ли ти предлага помощта си за домашните, които имаш да правиш?

 

Използва ли сладки обръщения, когато си говорите?

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...