.

Момичета отговорят на въпроса "Би ли се разделила с гаджето си със SMS?"

Момичета отговорят на въпроса
Снимка: thinkstockphotos.com

Раздялата определено е доста трудно нещо, особено когато си бил с гаджето си няколко месеца/години. Без значение колко време сте били заедно, трябва да се разделите по цивилизован начин ... или поне така пише в доста статии. Истината обаче е, че повечето хора предпочитат да зарежат гаджето си по по-лесен, но въпреки това полагат нужните усилия и се виждат с тях лице в лице. Да, определено е трудно да бъдеш 100% искрен и да кажеш неща, които ще наранят човека, когото те обича, същият този, когото ти си обичала до скоро, но трябва да намериш сили да го направиш. В такъв момент човек е склонен да се поддаде на емоциите и да бъде манипулиран, така че внимавай. Колкото и да плаче, колкото и да ти се моли, колкото и неща да ти обещава, не променяй решението си. Щом си го взела веднъж, значи има причина. Ако изпитваш някакво колебание, дай му време, но нека през това време не е с теб и не знае, че има шанс да се съберете. В такъв момент ще осъзнае какъв би бил животът му без теб, ще те оцени и най-вероятно ще започне да работи върху недостатъците, които те дразнят.

 

Виж какво са отговорили момичета от цял свят на въпроса „Би ли скъсала с гаджето си със съобщение?“:

 

samanthamayxo: „Да прекратиш връзката си по такъв начин е толкооооова глупаво нещо. Всеки, който практикува това, е идиот!“ existing_not_living: „Зависи от човека, с когото се разделяш. И все пак повечето хора не заслужават такъв край.“

 

AnayaWilliams: „Предпочитам да се видим и да му кажа нещата, които мисля, в очите, а не чрез SMS.“

 

Gemstone2411: “Само страхливците прекратяват връзката си чрез съобщения. Преди време ми се е случвало да се разделят с мен със SMS-и и определено мразя това. Много е гадно да ти го кажат, ти да изпратиш съобщение с няколко въпроса, но така и да не получиш така желаните отговори. Преди време и аз постъпих по подобен начин, но имах късмет. Изпратих на приятеля ми съобщение, в което бях написала „Не се чувствам във връзката ни и смятам, че е по-добре да се разделим“. Той не ми отговори. След 20 минути беше пред нас, аз му отворих и той ми каза „Аз те обичам и искам нещата помежду ни да бъдат ОК. Тук съм, за да поговорим и да намерим решение на проблемите“. Към днешна дата ние все още сме заедно и аз го обичам ужасно много”

 

Beautifiedgirl123: “Всеки човек заслужава уважение, независимо какво ти е направил. Дори да е най-лошият човек, когото познаваш, скъсай с него лице в лице заради себе си, защото изпращането на SMS е проява на липса на уважение както към него, така и към теб.”

 

YESWOMAN: “Предпочитам да го направя лично, защото е много по-хуманно и показва нужното уважение” UniqueXD: “Не, не бих го направила, защото си мисля, че е изключително неуважителна постъпка. Предпочитам да постъпя като зрял човек, който уважава себе си и околните”.

 

Няма нито един отговор на момиче, което си признава, че би го направила. Не, че не съществуват такива девойки /момчета също има!/, просто те осъзнават, че тяхното поведение е неуважително и се срамуват са признаят, макар и скрити зад никнейм, че това е нещо, което правят и биха практикували и в бъдеще. Не бъди от тях, колкото и да ти е трудно! Покажи нужното уважение на човека, когото те обича, на този, когото се държала ръцете, прегръщала си и си целувала нежно. Той заслужава уважение, каквото и да ти е сторил!


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...