.

5 закачливи и флиртаджийски SMS-а, които ти гарантират успех

5 закачливи и флиртаджийски SMS-а, които ти гарантират успех
Снимка: thinkstockphotos.com

От известно време си падаш по него/нея и най-накрая си се сдобил с телефонния му номер. Ура! Това определено е повод за радост, защото вече имаш възможност да си комуникираш с него/нея, не само във Facebook /ако приемем, че имаш профила/. Добре, имаш така желания номер, но не знаеш какво да напишеш, за да изглеждаш готино и да успееш да привлечеш неговото/нейното внимание. Да, не е лесно да бъдеш атрактивен със съобщение, но не е нещо невъзможно, стига да се постараеш и да не използваш клиширани думи и фрази.

 

Ето ти няколко идеи за готини SMS-и, които със сигурност ще събудят неговия/нейния интерес:

 

„Хей, довечера ще има купон в дома на Х, искаш ли да се дойдеш и да се забавляваме?“

 

Кой не обича купоните и забавлението в компанията на млади и щури хора? Ако партито наистина ще бъде готино и ще си заслужава, покани момчето/момичето, което харесваш. Разбира се, преди това трябва да говориш с организатора на купона, но той надали ще има проблем, особено ако му кажеш, че имаш интерес към въпросния човек и затова искаш той да бъде там. Хубавото на тази покана е, че не обвързва човека по никакъв начин. Тоест вие няма да бъдете насаме и да се притеснявате дали ще си прекарате добре и дали има какво да си говорите. Ще бъдете сред други хора и може да се разнообразявате. Ако усетите напрежение и липса на теми помежду ви, просто отидете при други хора и после се срещнете отново. Може би сте се сетили нещо готино, за което може да си говорите и да се наслаждавате на компанията си.

 

 

„Имам сериозни проблеми с математиката и скоро ще изперкам. Искаш ли да ме отвлечеш? :D“

 

Хубавото на този SMS е, че има зададен въпрос под формата на закачка. Така дори да не те покани да излезете навън и да се видите, няма да се чувстваш кофти. Може пък просто да не е разбрал намека ти, все пак не забравяй, че някои хора не разбират от такива неща. Напълно възможно е да ти предложи помощта си и да решавате задачи заедно. Това може да не е най-романтичното нещо, което може да правите, но все пак ще прекарате време заедно и ще съчетаете полезното с приятното.

 

„Хей, знам, че като мен харесваш сериала Х, искаш ли да си направим филмов маратон? Аз ще направя пуканките, ти вземи нещо за пиене и ела на гости.“

 

Трябва обаче да си сигурен/на, че тя/той наистина си пада по този сериал, даже за предпочитане е да е луд по него, за да няма почти никакъв шанс да ти откаже това неустоимо предложение. Определено филмовите маратони са по-приятни в компанията на човек, който се интересува от същия сериал, отколкото от такъв, който заспива още в началото. Хубавото е, че през цялото време ще има за какво да си говорите, ще имате възможността да натискате пауза и да обсъждате някои детайли по време на сцените. Споделянето на общи интереси винаги работи!

 

„Хей, как мина футболният/баскетболният/волейболният турнир, на който участваше?“

 

Този въпрос ще му покаже, че ти помниш нещата, които са свързани с него и по-точно нещата, които обича и от които се вълнува. Той/тя ще остане впечатлен/а от факта, че му обръщаш внимание и се вълнуваш какво се е случило. Напълно възможно е да получиш покана за следващия му/ѝ мач, защото си проявил нужното внимание. Това е хубаво, защото ще имате нов повод да се видите, да поговорите и да прекарате известно време заедно.

 

“Тъкмо пуснаха Rammstein по радиото … и се сетих за теб :)”

 

Ако си наясно с любимите му/ѝ групи и парчета, винаги може да изпратиш SMS с цитат от любимата му/ѝ песен или просто да му/ѝ кажеш, че си чул песента и си се сетил за него/нея. Най-добре е това парче/група да ви харесва и на двамата, за да не бъде намекът прекалено директен. Ако въпросната група скоро ще прави концерт в града, където живеете, може да му/ѝ предложиш да отидете заедно. А ако си по-смел/а, може да купиш два билета и да му/ѝ подариш единия.

 

Без значение на кой подход ще се спреш, ако си истински и не си слагаш фалшива маска, за да му/ѝ се харесаш, той няма как да не те оцени. Бъди себе си, дръж се човешки и ще имаш много приятели и хора, които те харесват.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...