.

Правилата, които трябва да спазваш, за да бъдеш добро гадже [част втора]

Правилата, които трябва да спазваш, за да бъдеш добро гадже [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки човек иска да бъде перфектното гадже. Повечето хора осъзнават, че трябва да внимават в поведението си, иначе половинката им лесно ще избяга. Не е казано, че щом веднъж вече сте заедно, ще бъдете завинаги. Затова ще ви дадем някои идеи, които ще ви бъдат от полза. Кои са правилата на перфектното гадже?

 

Никога не очаквайте прекалено много. Повечето хора правят грешката с големите очаквания. Когато очаквате гаджето ви да направи нещо за вас, да бъде нещо, което вие си представяте или да прави това, което ви се иска, правите голяма грешка. По този начин лесно можете да се разочаровате. Това не значи, че гаджето ви не ви обича. Възможно е той/тя да не прави нещо, защото не се усеща, че вие имате нужда от именно това. Опитайте се да говорите повече и да споделяте нуждите си пред гаджето, вместо да надявате безсмислено.

 

 

Давайте подкрепа и в добрите, и в лошите моменти. Това е клише, но е наистина вярно. Лесно е да подкрепяте партньора си в добрите моменти, когато всичко е наред, нямате проблеми и се обичате много. Но всичко може да се промени много бързо, ако изведнъж настъпи голяма промяна в живота ви и ви се случи нещо лошо. Така ще докажете, че наистина обичате човека до вас. Добрите гаджета винаги са готови да подкрепят партньора си.

 

Не прекарвайте и ден без поне една целувка. Много е важно да запазите интимността дори в дългогодишната връзка. Не бива да спирате да се докосвате, целувате и да правите секс. Това е типично за повечето дълготрайни връзки. Спомнете си какви сте били в началото и как не сте могли да се отлепите един от друг. Опитайте се да върнете романтиката и страстта във връзката.

 

Искате романтика, действайте по въпроса! Недейте да се оплаквате, че във връзката ви няма никаква романтика. Вместо това се опитайте да направите нещо по въпроса и тогава гаджето ви може да се досети да направи и към вас романтичен жест. Започнете първи и измислете хубава романтична изненада.

 

Ваша работа е да разведрявате гаджето си. Изслушвайте и бъдете любезни. Дори да сте имали ужасен ден, вероятно гаджето ви е имало още по-неприятни случки. Ваша е задачата да го изслушате, да му дадете съвет и да го успокоите.

 

Няма значение дали сте заети, винаги намирайте време. Особено в тийнейджърските години оправданието „Нямам време“ е наистина несериозно. Сега имате най-много свободно време и ще ставате все по-заети. Винаги отделяйте нужното време на гаджето си.


Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...