.

Сигналите, които издават, че той е сексуално привлечен от теб

Още подобни новини
Сигналите, които издават, че той е сексуално привлечен от теб
Снимка: thinkstockphotos.com

Чудиш се дали той/тя те харесва? Има как да разбереш, без да го/я питаш. Просто трябва внимателно да наблюдаваш как се държи, когато сте заедно. Езикът на тялото говори много, стига да се вгледаш в него и да го разкодираш правилно.

 

Изпотяване


 

Импулсите, които мозъкът изпраща към кожата и отделителната система, предизвикват активация на потните жлези. Хормоните, които в този момент рязко се повишават – серотонин, допамин и норадреналин, провокират повишена секреция на потните жлези, което е издайник на сексуален интерес.

 

Сърцебиене


 

Ако, когато го/я прегърнеш, усетиш, че сърцето му бие по-бързо, явно този човек наистина има интерес към теб. Това е естествена физиологична реакция на организма, която е в основата на легенди като тази на Купидон и пронизаното от неговата стрела сърце. Всъщност мозъкът е този, който е отговорен за тази физиологична реакция. Сърцето започва да бие по-бързо, след като мозъкът стимулира повишаването на хормона норадреналин, който ускорява сърдечния ритъм.

 

Неволно имитиране


 

Забелязваш ли, че той/тя често повтаря твоите жестове и думите, които използваш? Това негово/нейно несъзнателно поведение ясно показва, че си пада по теб.

 

Разширяване на зениците


 

Благодарение на допамина, нервните окончания в окото провокират съкращаване на мускулите, което води до разширяване на зениците. Именно на това се дължи втренчения и замислен любовен поглед, който притежават всички влюбени.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 9 години
1
23
!
Отговори
Препоръчвам при такива сигнали да се отива веднага в бърза помощ, защото това е предозиране с бело.
Страница 1 от 1