.

Предимствата на малкия бюст

Предимствата на малкия бюст
Снимка: freedigitalphotos.net

Жените са много критични към външния си вид и винаги има нещо, което искат да променят. Според статистиката, най-желаната операция от дамите е уголемяването на бюста. Всички знаем, че повечето мъже харесват по-големи гърди, а често пъти момичетата се комплексират именно заради размера на бюста си. Но ние твърдим, че всяко момиче е красиво! Сега ще ви посочим предимствата на малкия бюст, които често пъти пренебрегваме.

 

Можете да пропуснете сутиена. Носенето на сутиен може да бъде кошмарно. Трябва да съобразявате всяка дреха със сутиена, а понякога той изобщо не е съвместим с някои по-разголени блузи или рокли. Дамите, които имат големи гърди, определено не могат да си позволят да оставят сутиена настрана. Те трябва да съобразят всяка дреха с него.

 

Спестявате си болките в гърба. Да, момичетата с големи гърди страдат от болки в гърба. Дори някои жени прибягват до операции за намаляване на бюста, защото имат проблеми с гръбначния стълб и силни болки. Малките гърди няма как да ви докарат гръбначно изкривяване, което може само да ви радва.

 

Изпитвате по-голямо удоволствие в леглото. Странно, но факт. Оказва се, че според изследователи от Университета във Виена, дамите, които имат по-голям бюст, са с 24% по-малко чувствителни, отколкото жените с по-малки гърди. Според учените, дамите с по-малък бюст изпитват повече удоволствие в леглото, когато партньорът докосва гърдите им.

 

Увисване. Няма две мнения по въпроса, че рано или късно големите гърди увисват. Разбира се, това не е приятна гледка, но е неизбежно. Дори дамите да се грижат за външния си вид и да спортуват, все пак бюста увисва. Това няма как да се случи при по-малките гърди, а и да увиснат, определено няма да е както при по-големите.

 

Сутиените в малки размери са по-красиви. Това е факт. Повечето производители моделират бельото според стандарта на женската фигура, наложен от моделите. Така на по-заден план остават сутиените в големи размери. Не можем да не споменем също, че целта на сутиена е да поддържа гърдите, затова по-големите размери трябва да са по-солидни, с повече кукички за закопчаване.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 9 години
7
3
!
Отговори
Дам, щом не им пречи, че могат да ги объркат с мъж, че някой гей може да тръгне да ги сваля, че в някои държава ще поискат да ги вкарат в казармата и само медицинския преглед ще ги спаси.
BlackWings
преди 9 години
4
27
!
Отговори
До Ospi: Вероятно съдиш по собствените си комплекси , свързани с размер , но искрено ти казвам - не бъди толкова сигурен , че жените с малки гърди нямат самочувствие :)
Ospi
преди 9 години
33
19
!
Отговори
Малка доза фалшиво самочувствие за жените с малки цици. Няма да ги убедите, нали знаете?
Страница 1 от 1