.

Кое кара жените да излизат с ужасни мъже

Кое кара жените да излизат с ужасни мъже
Снимка: freedigitalphotos.net

Има двойки, които си личи колко са прекрасни и как партньорите си подхождат. От друга страна има някои, за които се чудим как все още са заедно като изобщо не си подхождат. Така се оказва, че някои жени излизат с пълни загубеняци и те много добре знаят това. Но защо го правят?

 

Тя си мисли, че не заслужава нещо по-добро. Подценяването е голям проблем на много момичета. Те знаят, че този човек сякаш не е за тях, но не вярват, че заслужават нещо по-добро. Така ниската самооценка влияе негативно и е причина за нещастие във връзката. Докато тя не проумее, че заслужава повече, няма как да намери наистина подходящ мъж.

 

Момчето притежава нещо, което я кара да бъде с него. Той изобщо не е перфектен, даже е пълен загубеняк, но има нещо, което я впечатлява. Може това да е част от характера, отношението към нея или той просто е романтичен. Но тя е намерила нещо в него, което я спира да го остави, въпреки че всичко останало куца в отношенията им.

 

 

Семейството ѝ го харесва. Жените са много склонни да се влияят от роднините си, особено от най-близките в семейството. За тях одобрението е много важно и мнението на семейството може да окаже голямо влияние. Така се оказва, че има жени, които са склонни да бъдат с дадено момче, само защото близките ѝ го намират за страхотен.

 

 

Той е мечтаното момче, поне на пръв поглед. Някои жени много се влияят от масовата култура и стереотипите. Така те създават представата си за „момче на мечтите“, което всъщност е медиен образ или известен човек. Тези жени са склонни да бъдат с такъв мъж, само и само, защото той отговаря на мечтата им, въпреки че не са щастливи с него.

 

Тя се страхува да остане сама. Друг проблем при жените е, че се страхуват да останат без гадже. Дори да имат много приятели и прекрасно семейство, някои жени не могат да си представят и ден без половинката си. Това е голям проблем, защото някои жени осъзнават, че са нещастни и този човек не е за тях, но не могат да го оставят.

 

Тя си мисли, че може да го промени. Голяма грешка е да мислите, че можете коренно да промените един човек. За някои по-дребни неща е възможно, но не очаквайте, че можете да моделирате половинката си и да превърнете гаджето си в друг човек. Някои жени силно вярват в това и наистина искат да променят коренно гаджето си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
FemaleEyes
преди 9 години
3
4
!
Отговори
По външния им вид ли преценявате дали са ужасни? Ясно, пълни глупости.
papugai
преди 9 години
3
3
!
Отговори
Само последното е вярно, останалите са приказки за пред другите.
Страница 1 от 1