.

7 „за” хапчето за спешна контрацепция ESCAPELLE

7 „за” хапчето за спешна контрацепция ESCAPELLE

Безопасно е за здравето. Резултатите от различни международни изследвания доказват, че употребата на 1 таблетнка ESCAPELLE, съдържаща 1,5 мг левоноргестрел, не може да навреди на здравето на жената. Разбира се, наблюдават се някои странични ефекти, но те са краткотрайни и са леки за организма – промяна в цикъла, главоболие, умора.

 

Можете да го приемете повече от веднъж в годината. За да бъде напълно безопасен за здравето ви, препаратът трябва да се приема не по-често от веднъж на три до шест месеца.

 

Не вреди, ако кърмите. Да, приемът на препарата е разрешен от Световната здравна организация в периода на кърмене. Интервалът от време между приема на ESCAPELLE и храненето на детето трябва да бъде не по-малък от 6 часа.

 

Не е опасно за плода, ако вече сте бременни. Факт – ESCAPELLE няма да навреди на развитието на плода и не може да провокира отхвърляне.

 

Можете да го купите свободно в аптеката. ESCAPELLE се продава свободно в аптеките. Разбира се, добре е да се консултирате с лекаря си, но това може да стане и след приема му.

 

При спешни ситуации тези таблетки са много ефективни, но не могат да гарантират 100% предпазване. ESCAPELLE е високо ефективно хапче за спешна контрацепция, което намалява риска от нежелана бременност до 89% (95%, ако се приеме в рамките на 24 часа и 58%, ако се приеме между 49 и 72 часа след секс).

 

По време на дните след приемането на таблетките може да се появи кръвотечение между двете менструации, но в повечето случаи то е слабо и краткотрайно. След прием на ESCAPELLE е възможно е да се появи зацапване с кръв до идването на следващия ти цикъл.


Реклама Инвестор.БГ