.

Мъжете и техните най-големи комплекси в леглото

Мъжете и техните най-големи комплекси в леглото
Снимка: Dreamstime

В днешно време всеки човек има комплекси. Някои повече, други по-малко, но всеки ги притежава! Мъжете особено имат доста такива, що се отнася до секса. Нека разгледаме някои от тях:

 

Комплексът на Наполеон – от него страдат най-често ниските мъже, които не са особено надарени. Това ги кара да правят всякакви опити да се доказват на себе си и околните.

 

Мъжете с такъв комплекс се обиждат изключително много, когато става въпрос за техния малък пенис. Те го приемат най-тежко от жена, към която имат привличане. По време на секс, ако се случи някакъв гаф, жената трябва да поеме цялата отговорност, за да не засегне мъжкото му его. Всеки един намек относно размера на члена му е в състояние да развали връзката.

 

 

Синдромът на Дон Жуан – това са така добре познатите ни „женкари“ - мъже, които правят всичко възможно, за да прекарат максимален брой жени през леглото си. Комплексът при тези мъже са заражда още в детството. Те са били емоционално потиснати от своята властна майка, която не им е отделяла достатъчно време и не им е давала възможност да покажат истинския си характер.

 

Тези мъже се стремят да бъдат с много жени, за да успеят да докажат своята значимост и в същото време да отмъстят на представителките на нежния пол за презрителното отношение, което са имали от майка си, докато са били деца.

 

Мъжете, страдащи от този синдром, са диктатори и не се интересуват от мнението на жената до себе си.

 

Те имат високо самочувствие за себе си, въпреки комплексите, които притежават, и обичат да чуват комплименти по свой адрес. Дон Жуан всъщност е един самотен мъж, който се опитва да намери любовта на живота си. Той има нужда от съчувствие и ако го усети у половинката си, ще ѝ остане верен и ще престане да „бройка“ жените.

 

Синдромът на шефа – тези мъже се държат като големи шефове. Искат винаги да са първи, да доминират, да са лидери и всички да ги слушат.

 

В последно време феминизацията е тази, която отнема от мъжа инициативата както в работата, така и в личния живот. Когато се случи един представител на силния пол да изпусне инициативата, жената веднага взема нещата в свои ръце, което обаче не се нрави на мъжете.

 

Връзката с мъж, който гледа на себе си като на началник, не е никак лесна. Ако искаш да бъдете дълго време заедно, трябва винаги да показваш благодарността си към нещата, които той прави за теб. В противен случай рискуваш той да започне да търси щастието си при друга.

 

Мъжът – шеф не се задоволява с малко и иска да получава максимума от половинката си. Често се държи брутално и не осъзнава, че жената до него има нужда от мили и романтични жестове. Често връзките му завършват с разочарование от страна на жената.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...