.

Момичета, как да съблазним мъж, който все още не е наш [част първа]

Момичета, как да съблазним мъж, който все още не е наш [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Момичета, понякога е много лесно да направим един мъж наш, стига да искаме и да знаем как. Изобщо не е толкова трудно да свалите някого, но трябва да знаете няколко дребни трика, които ще са ви от полза. В повечето случаи мъжете няма да могат да ви устоят. Как да го съблазните?

 

Контакт с очите. Недейте да се срамувате и да не смеете да погледнете обекта на желанията си. Няма смисъл да се правите на срамежлива или да чакате той да ви погледне. Вероятно той не знае, че го харесвате, но вие трябва да му покажете. Един поглед може да бъде по-значим от хиляда думи. Не го зяпайте настоятелно, поглеждайте го нежно, когато той ви гледа не си местете веднага погледа. Така ще провокирате любопитството му.

 

 

Покажете му най-добрата си страна. Мислите, че не сте секси? Определено сте в грешка, важно е да се чувствате секси. Ако искате той да ви забележи, трябва да усети аурата ви, трябва да излъчвате и да бъдете атрактивна. Облечете си красиви дрехи, в които се чувствате добре. Сложете високи, но удобни обувки. Покажете извивките на тялото си, сложете си грим, направете си прическа. Погрижете се и за самочувствието си, което задължително трябва да е на ниво.

 

Малко секси дрехи. Да, външният вид е важен. Истината е, че мъжете се влюбват първо с очите си. За мъжа красотата е едно от най-важните неща и ако му се струвате непривлекателна, той никога няма да ви обърне внимание. Хубавото е, че модата и времената, в които живеем, ни позволяват да експериментираме с облеклото си. Сложете нещо секси, не бъдете прекалено разголена, но облечете красиви дрехи, които показват плът. Подчертайте извивките си.

 

Усмихвайте му се. Една усмивка може да го направи ваш. Мъжете инстинктивно биват привлечени от жени, които изглеждат по-щастливи или иначе казано – усмихват се повече. Много по-привлекателна е една жена, която има красива усмивка и я показва по-често. Затова изобщо не се колебайте да му се усмихнете. Важно е да отбележим, че трябва да се погрижите за усмивката си. Хубаво е да покажете своите красиви, бели зъби и сочните си устни. Използвайте гланц, напуканите устни и потъмнелите зъби не са приятна гледка.

 

Флиртувайте. Мина времето на пасивните жени. Повечето мъже признават, че им харесва активността у жените, особено във флирта. Изобщо не се притеснявайте да го заговорите или да си размените няколко думи. Танцувайте. Флиртът ще го накара да мисли за вас.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 9 години
2
6
!
Отговори
Все още не е Ваш ли ?
Страница 1 от 1