.

8 причини да си хванеш по-възрастно гадже от теб

8 причини да си хванеш по-възрастно гадже от теб
Снимка: Dreamstime

Повечето младежи имат навика да се срещат с връстници на тяхната възраст. Има обаче и такива, особено момичета, които предпочитат компанията на по-големи от тях момчета. И има защо. По-големите господа определено се различават доста от младежите, които не знаят какво искат и често предпочитат да обикалят баровете и дискотеките с приятели, отколкото да прекарват свободното си време в компанията на любимия човек.

 

Вместо да се тревожиш, че приятелят ти е по-голям от теб, виж кои са плюсовете на това:

 

1. Той е пълноценна личност – представителките на нежния пол имат нужда от силно мъжко рамо, на което да се облягат, когато имат проблеми. А по-възрастните мъже могат да предоставят тази сигурност на половинката си. Те вече са натрупали достатъчно житейски опит, за да знаят какво искат и да знаят как да се държат с жената до себе си.

 

 

2. Знае как да задоволи половинката си – колкото по-голям е той, толкова повече опит има в леглото (или поне така се предполага). Това дава възможност на жената да се учи на нови неща и да усъвършенства тези, които вече знае. Дамите предпочитат да са в ролята на ученички, а не на учители. При мъжете е точно обратното. Също така по-големите мъже се раздават на максимум, за да задоволят нуждите на половинката си и да ѝ създадат много удоволствие. Те определено не са егоисти в леглото и знаят как да направят така, че сексът да задоволява нуждите и на двамата.

 

3. Не прави скандали заради ревност – той знае колко струва и няма нужда да подхранва излишно егото си. Наясно е защо си избрала него пред другите мъже и не смята за нужно да ти вдига излишни скандали. Минал е през този период в живота си и е осъзнал, че ревността отблъсква хората.

 

4. Имаш извинение да се държиш като дете - понякога всички хора изглупяват и се държат като деца, но ти имаш извинения за държанието си. Все пак си по-малка от него! Ако някога ти се случи той да ти каже, че се държиш като 10-годишно дете, кажи му: „Да, така е! Аз съм твоето малко момиченце и ти трябва да ми угаждаш от време на време“. След това му се усмихне сладко и го погледни влюбено. Това определено действа!

 

5. Знае как да се държи и какво да каже – приятелят ти е наясно, че да забрави рожденият ти ден би било непростим грях. Също така знае, че ако трябва да избираш между закуска в леглото и секс, би предпочела първото. Той знае кога си тъжна и какво да ти каже, за да те развесели. Просто има достатъчно опит в такива ситуации и се е научил.

 

6. Има много интересни истории за разказване – той е живял повече от теб е съответно има повече забавни истории, които може да ти разкаже. Това е изключително хубаво, защото когато сте заедно или в компанията на приятели, той винаги може да поддържа доброто настроение и да бъде център на внимание, а на теб определено ти е приятно, когато гаджето ти е харесвано от всички.

 

7. Готов е за сериозна връзка – голяма част от младежите предпочитат да имат неангажиращи взаимоотношения, което обаче не се харесва на повечето девойки. Жените са склонни да гледат на всяка една своя връзка по сериозен начин. Ако искаш сигурност и моногамност от страна на половинката си, хвани си по-голям мъж.

 

8. Приятелите ми са на неговата възраст – жените са склонни да ревнуват с или без повод. В случая хубавото е, че голяма част от жените в неговия живот си имат сериозни връзки или вече са омъжени и с деца. Ще ти се налага често да го придружаваш на семейни събирания и детски партита, но това не е толкова лошо, все пак ще имаш възможността да похапваш вкусни детски мъфини и домашно приготвени ястия.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
N1K17Y123
преди 9 години
1
7
!
Отговори
Абе автора на поредната *** статия на колко си мисли, че са потребителите. То и за това се казва "teen" Мнозинството сме тийнове "3. Не прави скандали заради ревност" Хах, всичко зависи от човека, да не би да няма 40 годишни ревнивци ?!
Страница 1 от 1