.

Нещата, които не бива да правиш с гаджето на обществени места [част първа]

Нещата, които не бива да правиш с гаджето на обществени места [част първа]
Снимка: thinkstockphotos.com

Има много двойки, които не знаят как да се държат, когато не са насаме. Често отстрани изглеждат неприлично и определено не правят добро впечатление на околните. За съжаление, повечето от тях дори не осъзнават поведението си. Ако не искаш да пречиш на другите и да те гледат укорително, виж какво трябва да избягваш да правиш с половинката си, когато сте навън:

 

Люти скандали – напълно нормално е да ви се случи да се скарате, когато сте навън, но трябва да се постараете да не си повишавате тон и да не правите грозни сцени, на които да присъстват познати и непознати. Първо, никой не е длъжен да слуша скандалите ви и второ, защо доброволно ще излагаш себе си и партньора си пред хората? Вдишай няколко пъти дълбоко, преброй до 10 и се успокой. Помоли гаджето си да довършите спора, когато няма хора около вас.

 

 

Опипване – кратки целувки, прегръдки и държане за ръце – да, това е приемливо на обществени места. Опипването обаче не е! Ако уважаваш себе си и половинката си, трябва да оставиш интимността само за вас. Не бива да бъркаш под полата на гаджето си, нито да ѝ мацкаш гърдите пред други хора. Това е изключително грозна гледка!

 

Раздяла – рано или късно при почти всяка връзка се стига до раздяла. Този момент обаче е прекалено личен, затова не бива да го правите на публично място. Вижте се някъде насаме и поговорете. Възможно е единият от вас да реагира емоционално и да има нужда от уединение, което няма как да си осигури, ако сте навън. Затова по-добре го покани у вас или ти отиди у тях.

 

Унижение – понякога партньорите се унижават, без да разбират. Внимавай как се държиш с гаджето си! Не използвай обидни обръщения, нито пък иронични подмятания. Трябва да запазиш неговото добро име пред околните.

 

Лигави разговори – как си говорите насаме си е ваша работа, но избягвайте бебешките обръщения и разговори, когато сте навън. Изглежда супер смешно и инфантилно, а не сладко.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...