.

Момичета, как да съблазним мъж, който все още не е наш [част втора]

Момичета, как да съблазним мъж, който все още не е наш [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Момичета, понякога е много лесно да направим един мъж наш, стига да искаме и да знаем как. Изобщо не е толкова трудно да свалите някого, но трябва да знаете няколко дребни трика, които ще са ви от полза. В повечето случаи мъжете няма да могат да ви устоят. Как да го съблазните?

 

Докосвайте. Когато си говорите или се срещате случайно, обърнете внимание на докосването. Старайте се да го докосвате възможно най-много, дори за кратко. Ако се срещнете случайно, подайте ръка, приближете се до него и му дайте целувка по бузата. Ако сте на кафе, дори с други хора, седнете по-близо до него. Докоснете нежно крака му и се правете, че дори те сте забелязала.

 

Не му се хвърляйте. Голяма грешка на по-неопитните момичета е, че не знаят какво да правят и буквално се хвърлят в ръцете на мъжа. Недейте да го правите, вероятно е така да не ви обърне никакво внимание. Мъжът по начало е ловец и той иска да бъде такъв. Покажете му, че ви е симпатичен, но недейте да падате в краката му. Играйте, флиртувайте, покажете му, че не ви е безразличен, но не и повече.

 

От време на време го игнорирайте. Все пак жените трябва да се правят на недостъпни понякога. Не забравяйте това. И знайте, че балансът е най-важен. Това означава, че не бива да се правите на недостъпна постоянно, защото така вероятно той няма да разбере, че го харесвате. Но не бива и да сте прекалено открита, особено ако се познавате малко. Затова от време на време се правете на заета и не му обръщайте много внимание. Той ви пише? Чудесно, отговорете му след няколко часа.

 

Танцувайте. Ако ви се отдаде възможност, не я пропускайте. Ако сте на купон, на дискотека или на друго място, изобщо не се колебайте да танцувате с него. Това определено ще ви помогне за сближаването и ще прехвърчат искри. А и определено това е чудесен начин за съблазняване, мъжете се влюбват с очите си, покажете му тялото си, доближете се до него.

 

Създавайте ситуации. Момичетата винаги могат да бъдат по-освободени в поведението си, просто защото са момичета. Прегърнете го неочаквано, докоснете го, намигнете му. Привлечете вниманието му, поискайте помощ за нещо или просто го заговорете. 

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...