.

Как да изградим близост във връзката си [част втора]

Как да изградим близост във връзката си [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Близостта с партньора е много важна в една връзка. Трябва да можем да общуваме добре, да се чувстваме на място, когато сме с гаджето си и да бъдем честни и откровени. Трябва да прекарвате повече време заедно, за да можете да изградите такава близост. Сега ще ви дадем няколко идеи какво да правите с партньора си, за да изградите близост.

 

Поиграйте си с фантазията. Помислете си какво винаги сте искали да направите в леглото. Влезте в роля. Преобразете се в домашна помощница, стриптийзьорка, полицайка или каквото ви хрумне. Същото важи и за господата, сбъднете някоя от фантазиите на приятелката си. Купете си ягоди и сметана, подгответе цветя, свещи и готин костюм, който да ви помогне в превъплъщаването.

 

Споделяйте тайните си. Тук става дума и за сексуалните тайни, но не само. Споделяйте всичко с партньора. Изобщо недейте да криете. Ако имате някаква тайна на сексуална тематика, особено нещо, което ви пречи да се отпуснете, разкажете за това. Споделете за други важни събития в живота ви, които са оставили белег. Така ще се отпуснете, а партньорът ви ще ви има повече доверие. Не се колебайте да споделяте, защото така се изгражда сигурност и стабилност във връзката.

 

Пътувайте заедно. Това наистина сближава. Чудите се защо? Защото се откъсвате от постоянното ежедневие, създавате спомени и прекрасни моменти. Освен това се опознавате още повече, когато сте отделени от естествената си среда. Няколко дни прекарани заедно с гаджето могат да ви сближат много, но и да ви отчуждят и да се скарате. А и пътуванията винаги имат приключенски характер, което ги прави връзката много по-интересна.

 

Бъдете честни един с друг. Искате да изградите интимност и сигурност във връзката си? Тогава бъдете честни. Недейте да лъжете или да заблуждавате партньора. Рано или късно той ще разбере, ако сте излъгали. Тогава има голям шанс връзката ви да се разпадне и да съжалявате след това. Каквото и да сте направили по-добре е да си признаете, отколкото да премълчите или излъжете.

 

Използвайте гальовни имена. Да, това сближава. Ако го смятате за прекалено лигаво, не е нужно да се наричате с такива имена пред хората. Можете да използвате определени умалителни, когато сте само двамата. Това създава интимност.

 

Спете заедно. Да, спането гушнати, ще ви помогне да се сближите още повече. Прекарвайте нощите заедно, дори да не правите винаги секс. Говорете си нощем, когато не можете да спите.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...