.

Какво да правим, ако новото ни гадже се облича зле [за момичета]

Какво да правим, ако новото ни гадже се облича зле [за момичета]
Снимка: freedigitalphotos.net

Облеклото е много важно, защото издава част от характера на човека. Наистина е хубаво да умеем да се обличаме и да изглеждаме добре. Но е факт, че някои хора не знаят как да се обличат. Всеки има поне един такъв познат или приятел, който винаги сякаш е хванал първото нещо от гардероба и никога съчетава добре дрехите си. Но наистина можем да кажем, че имаме проблем, когато новото ни гадже се облича зле. Какво да правим в такъв момент?

 

Жените имат по-силно отношение към облеклото. За тях е важно как изглеждат и какво впечатление оставят у околните. Облеклото, заедно с грима и прическата, се нареждат до много по-значими неща като интелект, характер и емоционалност. Но това прави човека завършен. Външният вид не е най-важен, но определено е важен и трябва да му обръщаме внимание без значение от пола. Но как да повлияем на гаджето си, без да го обидим?

 

Не го пришпорвайте. Не очаквайте от утре той да започне да се облича добре. до сега той е живял без забележки от околните и без вашето мнение. Не очаквайте, че той утре ще се промени и вече ще е с чисто нов стайлинг. Помислете хубаво какво точно му куца. Може да има хубави дрехи, но да не знае как да ги съчетава. Вероятно има и хубави идеи за облекло, все пак ви е гадже и сте го харесали.

 

Искайте съвет и мнение. Това е много елементарен начин и лесно ще се опитате да го подсетите и той да ви поиска съвет. Питайте го за мнение относно ваш тоалет. Когато се готвите да излизате, дори да знаете какво да облечете, посъветвайте се с него. Дори се постарайте да се съобразите поне малко с неговото мнение. Така вече ще имате някакво основание да му намекнете, че има какво да промени в неговия начин на обличане.

 

Пазарувайте заедно. Защо не отидете на шопинг, но за него? Това не означава мъкнене по магазините с часове наред. Може да е минаване в два-три хубави магазина за мъжка мода. Друг вариант е да му купите нещо, дори без повод.

 

Мъжете също обичат комплименти. Когато си купи нещо ново и то наистина му отива, покажете му го. Той определено ще усети разликата в реакцията ви. Казвайте му, че наистина изглежда страхотно и тази дреха му стои супер. А когато нещо не ви харесва – давайте критика. Ако ви попита, кажете му истината, но не и грубо. Винаги можете да вметнете, че онзи оранжев пуловер не изглежда добре.

 

Его. То е много силно оръжие, но и голяма слабост. Мъжете се влияят много силно от егото си. Кажете му, че някой ваш приятел например, се е облякъл страхотно днес и изглежда чудесно. За да не предизвиквате излишна ревност можете да кажете, че вашето гадже има една страхотна риза, която рядко слага. Така му давате посока за мислене.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...