.

Признаците на неуспешната връзка

Признаците на неуспешната връзка
Снимка: Dreamstime

Има момичета, които се влюбват много лесно. Те са склонни да допускат много грешки, когато става дума за избор на правилното гадже. Понякога тези грешки могат да донесат много болка и нещастие. Затова трябва да сме по-мнителни, особено в началото на връзката си. Трябва да я оценяваме реално и да сме сигурни дали си струва. Сега ще ви разкажем повече за признаците на лошата връзка.

 

Заглеждате се по други хора. Съвсем нормално е да кажете, че някой е симпатичен или просто ви допада. Но изобщо не е нормално да се заглеждате по други мъже, да се сваляте с тях, да флиртувате постоянно и да си мислите за изневери. В такъв случай, явно нещо сериозно ви липсва във връзката ви.

 

 

Доминиране. Това е нещо много вредно. Няма как единият винаги да доминира и всичко да бъде наред. Нормално е понякога единият партньор да бъде по-силен от другия, както и обратното. В една връзка няма място за тирания и не може единият партньор да се превръща в диктатор за другия. Важно е да има баланс.

 

Губите респект. Загубите ли уважението един към друг, вероятно и любовта си е отишла. Понякога уважението дори е най-важното в една връзка. Ако сте загубили уважение, очаквайте скоро да загубите и нежността, доверието, подкрепата. Без уважение връзката става празна.

 

Обиждате се един друг. Това е огромна грешка. Дори в момента да сте скарани, когато гневът си отиде, ще съжалявате, че сте обидили гаджето си. Ако не съжалявате на другия ден, вероятно наистина е по-добре да нямате нищо общо с този човек. Това не е щастлива връзка.

 

Смятате, че другият е даденост и ви е сигурен. Това е друга груба грешка, която убива връзката ви. Едно е да си имате доверие и сигурност във връзката. Но нещо съвсем различно е да смятате, че човекът до вас ви е сигурен и каквото и да правите, той ще го търпи. Всъщност сте в голяма грешка, защото така само наранявате човека до вас и е въпрос на време той да ви напусне.

 

Не си говорите. Ако се опитвате да решите проблемите си с мълчание, значи нещо не е наред. Няма как да се оправите, ако не си комуникирате. Вместо да си мълчите, опитайте се да преглътнете гордостта си и да поговорите с партньора си. Обсъдете къде се корени проблемът и защо сте се скарали. С мълчание няма да постигнете нищо.

 

Отказвате секс. Ако отказвате секс, вероятно нещо наистина не е наред. липсата на желание за секс може да се корени и в липсата на доверие, сигурност или съмнение в чувствата.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...