.

Какво мъжете не забелязват на първите срещи

Какво мъжете не забелязват на първите срещи
Снимка: freedigitalphotos.net

Повечето момичета са големи кокетки и наистина искат да изглеждат супер на първа среща, а и не само тогава. Всяко момиче иска да е красиво и да се представи възможно най-добре пред бъдещото си гадже. Това не е толкова трудно, защото всички дами се стараят наистина да изглеждат чудесно. Но понякога не осъзнават, че момчетата изобщо не забелязват тези неща. Какво момчетата не забелязват на първите срещи?

 

Новата ви прическа. Мъжете не могат да направят разлика, дори да сте си сменила цвета на косата. Те изпитват голяма трудност в забелязването на нови прически, аксесоари, дрехи или нов грим. Повечето мъже не биха забелязали прическата ви, дори това да е гаджето ви. Изобщо не се обиждайте и не очаквайте комплимент, който бихте получили от най-добрата си приятелка. Вероятно тя ще успее да познае и номера на боята, която сте използвали. Не очаквайте това от бъдещото си гадже.

 

Мъжете не разбират от мода и от марки. Може да използвате скъп парфюм, дрехите ви да са маркови, а чантата ви да е от крокодилска кожа. Това го знаете вие, но той не може да го забележи. Вероятно дори не знае кои са тези марки и с какво са известни. Не очаквайте, че ще го впечатлите с това.

 

Подаръци и готини дрехи. Мъжете като цяло не разбират много от мода. Не очаквайте да получите перфектният подарък от него, когато още не се познавате. Ако е решил да ви подари нещо, вероятно е то да не ви хареса. Освен това той няма да забележи новата ви рокля, дори тя да е най-модерната към момента.

 

Той няма да забележи стърчащия ви кичур коса, нито сенките ви за очи, които са два тона по-светли от блузата ви. Изобщо няма да му направят впечатление неща, които са единствено във вашата глава. Мъжете гледат глобалната картина, той ще ви определи като „красива“ или „грозна“. Ще види, че сте прилично облечена, че имате хубаво лице и красива усмивка, че миришете на чисто и имате готина коса. Той няма да види цъфналите краища на косата ви и няма да знае, че блузата ви е от миналия сезон.

 

Усилието, което сте положили, за да изглеждате добре. Той няма да разбере, че вие сте прекарали три часа в подготовка за срещата. Вероятно не знае, че си изправяте или къдрите косата, че използвате кола маска, че сте си сложили грим три пъти и сте го изтрили, защото не ви допада. Това е нещо, което и не бива да му показвате. Нека смята, че сте перфектна и уникална.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...