.

Как да се чувстваш по-добре по време на секс [част първа]

Как да се чувстваш по-добре по време на секс [част първа]
Снимка: Dreamstime

Когато човек има ниско самочувствие, той не се чувства добре в кожата си и трудно се отпуска по време на секс. А няма как да изпиташ истинско удоволствие, когато имаш комплекси и мислиш за тях. Може би това е една от причините да не достигаш до оргазъм или да ти се случва рядко. Трудно ти е да се чувстваш добре в кожата си, но ти е още по-трудно, когато си гола пред гаджето си и то пипа цялото ти тяло. Да останеш спокоен в такъв момент ти изглежда като „мисията невъзможна“.

 

Да се отпуснеш по време на секс и да не се притесняваш, всъщност не е нещо невъзможно. Напротив! Ако искаш да правиш страхотен секс и да задоволиш себе си и партньора си, трябва да направиш именно това. Няма как да се насладиш на случващото се в леглото, ако през цялото време си мислиш дали вижда стриите ти, дали целулитът ти му прави впечатление, дали коремът ти не е прекалено изпъкнал и т.н. За да си прекарваш добре и ти в леглото, трябва да се научиш да се харесваш и да си спокоен, когато си без дрехи.

 

Но как да стане това? Не се притеснявай това е изключително лесно. Следвай стъпките по-долу и знай, че имаш нужда от известно време, за да се промениш. Успех!

 

1. Мастурбирай


 

Много по-лесно е да се отпуснеш и да се чувстваш комфортно по време на секс, когато знаеш какво да правиш и какво ти доставя удоволствие. Също така редовното самозадоволяване те прави по-добър. Когато си насаме, имаш възможност да експериментираш и да научаваш нови неща, които ти доставят удоволствие. Самозадоволяването ти дава възможност да си обърнеш достатъчно внимание, без да се притесняваш, че се държиш егоистично, защото няма никой друг в леглото, на когото да обърнеш внимание.

 

2. Вземи си душ преди секс


 

Често момичетата не се чувстват комфортно по време на секс, защото се притесняват как изглеждат и дали миришат добре. Няма как да промениш външния си вид за няколко минути, но поне може да спреш да се притесняваш за аромата на тялото си, като си вземеш един бърз душ. След това ще се чувстваш свеж и чист, а това ще те накара да се почувстваш и секси. Може да намажеш тялото си с някакъв лосион, който ухае хубаво. Ако обаче гаджето ти обича да те целува по цялото тяло, не го прави, защото тези мазила нямат хубав вкус.

 

3. Облечи си секси бельо


 

Готиното бельо винаги ти дава самочувствие, а когато е любимото ти, определено ще се чувстваш добре в кожата си и ще излъчваш самоувереност, която няма как да остане незабелязана. Ако нямаш бельо, което да ти седи наистина добре и да прикрива недостатъците, които имаш, отиди в любимия си магазин за бельо и си купи ново. Със сигурност има сутиен и бикини, които ти седят уникално, без значение дали дупето ти е голямо, а гърдите ти – малки. Ако си купиш подходящо бельо, ще изглеждаш невероятно. Това обаче няма как да стане, ако си облечеш нещо, което не е подходящо за твоята фигура.

 

4. Целувай се страстно


 

За да се отпуснеш напълно, трябва да се оставиш в прегръдките и целувките на половинката си. Не бива да правите секс, без да има любовна игра, нито да се наслаждавате на любовната игра, без да задоволите нуждите си със секс. Двете неща вървят ръка за ръка и правят преживяването в леглото незабравимо.

 

5. Намелете осветлението


 

Ако не искаш да е прекалено светло, трябва да намалите осветлението, но не и да изгасяте лампите напълно, защото не е забавно да не виждаш половинката си. Особено мъжете не се кефят на пълната тъмнина. Затова трябва да има светлина отнякъде – прозореца, нощната лампа или друго място. Ако няма подходящо лампа, която да ви осветява малко, пуснете телевизора и го сложете на “mute”. Така той ще ви осветява достатъчно и няма да ми разсейва.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...