.

Как да откажеш на гаджето си орален секс?

Как да откажеш на гаджето си орален секс?
Снимка: Dreamstime

Момчетата обожават оралния секс. Някои момичета се дърпат и не доставят удоволствие на половинките си по този начин, но има други, на които не им пречи. Ако ти си от първите, със сигурност всеки път се чудиш как да откажеш на гаджето си такъв тип ласки. Ето ти няколко идеи:

 

„Настинала съм“ – кажи на партньора си, че не се чувстваш добре и носът ти е запушен. Обясни му, че в момента дишаш през устата и ще се затрудниш да го правиш по време на оралната любов. Със сигурност ще ти влезе в положението и няма да продължи да настоява.

 

 

„Кучето ни гледа“ - може да се опиташ да му обясниш, че домашният ти любимец е изключително ревнив и после ще препикае целия ти дом, за да си маркира територията. В същото време няма как да го изгониш от стаята, защото ще лае и скимти пред вратата ти, докато не го пуснеш отново.

 

„Прекалено си пиян“ - когато човек е под влиянието на алкохол, чувствителността му е намалена и на него му е нужно много повече време, за да достигне до оргазъм. А ти определено ще се умориш, ако през цялото време му правиш орална любов. Има реален шанс така и да не свърши, въпреки твоето старание.

 

„Няма да стане, докато не се обезкосмиш като хората“ - ако приятелят ти е от момчетата, които се обезкосмяват, но го правят небрежно, използвай това оправдание. Следващият път може и да се е обезкосмил като хората, но може и да го е домързяло и отново да имаш оправдание, ако не си в настроение за орални ласки.

 

„Все още не съм правила орална любов“ - може и да не е вярно, но не пречи да го твърдиш. Кажи му, че все още не си готова за това и че се притесняваш как ще се справиш. Може да му обещаеш, че един ден ще опитате, но сега нямаш желание за това.

 

„Първо ти на мен“ - доста момчета не обичат да правят орална любов на половинката си и ако той е един от тях, имаш пълното основание и да му отказваш. Все пак не може само той да получава от това несравнимо удоволствие, а теб да те лишава.

 

„С брекети съм“ - не, че пречат, ама пък и не е особено комфортно, така че може да го използваш като оправдание.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...