.

Какво жените трябва да научат за мъжете [част първа]

Какво жените трябва да научат за мъжете [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Общуването между двата пола изобщо не е лесна задача. Повечето хора признават, че изпитват трудности, когато общуват с противоположния пол и за тях изобщо не е лесно. Има грешки, които и мъжете, и жените допускат. Така се оказва, че двата пола изобщо не се разбират и не знаят много едни за други. Сега ще ви разкажем какво жените трябва да научат за мъжете.

 

Мъжете имат его. Много лесно можете да нараните един мъж, ако засегнете егото му. Рядко един мъж ще признае, че има голямо его, но не изисква много усилие, за да го видите. Мъжете обичат жените да подхранват егото му. Постарайте се понякога да го правите. Както вие искате да се чувствате уникална и красива, същото важи и за него, макар да не признава.

 

Мъжете обичат футбол. Дами, престанете да се опитвате да го откъснете от телевизора, когато има първенство или друго интересно състезание, свързано с любимия му спорт. Той има нужда от това, както вие от шопинг или три часа бъбрене по телефона с приятелка. Дайте му това време, той ще бъде благодарен. Ако не ви се иска да се изолирате, докато той гледа мача, излезте с приятелка, разходете се с майка си по магазините или си направете женска вечер.

 

 

Мъжете обичат красиви жени. Красотата е относително понятие и всеки има свое разбирaне за “красиво”. Но няма две мнения по въпроса, че мъжете харесват красиви дами. Затова е хубаво да се стараете с външния си вид. Дори той да мрънка, че винаги закъснявате, защото се гримирате три часа, той иска да ви вижда гримирана и направена. Той е щастлив с красивото си момиче.

 

 

Мъжете могат да ви уважават, но ако го заслужите. Ако всички мъже се държат неуважително с вас, вероятно проблемът не е в тях. Помислете си дали вие не им давате повод за това поведение. Един мъж може да бъде респектиран, спрямо това, което му показвате, че сте.

 

Мъжете не харесват лесни жени. Не си мислете, че така ще го спечелите. Вероятно той ще ви ползва само за кратко удоволствие и ще забрави за вас. Постарайте се да го впечатлите с красота, ум, интелект и знания. С поведение и характер. Не бъдете евтина.

 

Мъжете не обичат мрънкащи жени. За тях това наистина е много досадно. Повечето мъже ще се опитат да ви угодят, но ако знаете какво искате. Ако помолите гаджето си за нещо конкретно, той ще го изпълни и ще е щастлив да направи нещо за вас. Но ако не му давате ясни сигнали, а само недоволствате, рано или късно ще му писне.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...