.

Няколко болезнени истини за "другата жена" във връзката

Няколко болезнени истини за
Снимка: freedigitalphotos.net

Всички сме слушали какви ли не истории за любовни триъгълници и връзки, които са се разпаднали заради още една афера. Истината е, че в повечето случаи изневерите и паралелните връзки не носят нищо хубаво. Всяка жена си е мислила какво ли е да си любовница, особено ако не ѝ се е случвало да попадне в любовен триъгълник. Сега ще ви споделим няколко болезнени истини за „втората жена“.

 

Вие сте тайна. Никой мъж не би признал открито, че има любовница. По-скоро ще лъже и ще крие, че вие сте просто приятелка, позната, но не и че имате интимни взаимоотношения. Тази тайнственост отначало може да ви се хареса, но след време ще осъзнаете, че вие искате да сте повече от една малка тайна.

 

Трябва да свикнете със самотата. Той ще бъде с вас, когато има време, а не когато вие искате. На празниците, той ще бъде с гаджето си, ще излиза с нея по официални поводи, ще я запознае със семейството си. Ще излиза с вас, ако успее да открадне време. А вие ще сте самотна, защото дори да имате куп хора около себе си, ще искате него.

 

Хорското мнение. Мнението за любовниците никога не е било добро. Обществото ги маргинализира и смята, че именно те са виновни за развалянето на връзки. Трябва да свикнете с това отношение, ако някой разбере, че си имате обвързан любовник. Дори да не сте виновна за несполучливата връзка на мъжа, с който се занимавате, очаквайте упреци от дори случайни хора.

 

Научавате се да имате търпение. Той ви е обещал да дойде да ви вземе в 6 и да ходите на кино, но сега е 8 вечерта и вие все още го чакате. Просто не е могъл да се измъкне и затова закъснява. В такива моменти няма какво да направите освен да чакате. Той ще дойде с букет цветя, скалъпено обяснение и ще се държи все едно нищо не се е случило.

 

Вие не сте приоритет. Той не се е разделил с приятелката си, за да бъде с вас, следователно вие не сте приоритет. Той винаги ще избере нея пред вас. Това може да ви се отрази зле и да ви накара да се чувствате ужасно. Помислете си дали можете да понесете такова поведение, или тази връзка не е за вас.

 

Вие имате срок на годност. Ако не сте вие, на вашето място ще е друга. В един момент на него ще му омръзне, може би ще започнете да го натоварвате с желанието си да изместите гаджето му. Може би просто ще му омръзнете или ще си намери друга причина да ви изостави. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...