.

Как да се превърнеш от момче в истински мъж

Как да се превърнеш от момче в истински мъж
Снимка: freedigitalphotos.net

Вероятно вие сте симпатично момче, което е учтиво и мило, умее да говори с момичетата, но усещате, че нещо ви липсва. Това, което трябва да знаете е, че момичетата харесват истински мъже. Къде е разликата и какво да направите, за да се промените? Сега ще ви дадем няколко съвета.

 

Решения. Вероятно вие се опитвате винаги да угодите на приятелката си или на момичето, с което излизате. В това няма лошо, но трябва понякога да действате на своя глава. Например, ако вие я оставяте да избира къде да ходите или какво да правите, когато се видите. Няма смисъл да прекалявате с любезностите. На момичетата им харесва друго, просто ѝ кажете, че отивате на конкретно място и ще я вземете в определен час. Тя наистина ще го оцени.

 

Слушайте. Ако излизате с момиче, с което трудно си комуникирате, значи не сте един за друг. Признак на хлапашко поведение е да не изслушвате половинката си или да забравяте какво ви е казала. Ако искате да се държите като истински мъж, слушайте я. Ще се учудите колко неща ще научите за нея, когато участвате повече в разговорите.

 

Говорете, възразявайте. Вероятно сте свикнал да се съгласявате с приятелката си, за да изглеждате мил и да не се натрапвате. Един истински мъж не би се съгласил с всичко и би възразявал за нещо, което не му харесва. Няма смисъл да се правите, че всичко е наред, когато не е. Опитайте се да изразявате мнението си, но без да обидите гаджето си.

 

Визия. Визията изобщо не е за подценяване, защото тя може да говори вместо вас. За да изглеждате мъжкарски, трябва да имате такова поведение и излъчване. Като за начало е добре да ходите изправен, да стъпвате уверено и с големи крачки. Това подсъзнателно влияе на жените. Когато се ръкувате, дръжте здраво ръката на събеседника си.

 

Недейте да сервилничите. Едно момиче не би оценило, ако постоянно се опитвате да се грижите за нея по един досаден начин. Недейте да я питате десет пъти дали ѝ е студено, дали не е гладна и дали е сигурна, че именно това заведение ѝ харесва. Бъдете учтиви, но не се дръжте с нея все едно сте майка ѝ.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...