.

Няколко признака, че ТОЙ прекалява с флирта с други жени

Няколко признака, че ТОЙ прекалява с флирта с други жени
Снимка: freedigitalphotos.net

Флиртът е винаги забавен и интересен, но с него трябва да се внимава, когато сте в сериозна връзка. Разбира се, че няма лошо да флиртувате леко от време на време, за да повдигнете самочувствието си или да се почувствате желани, но трябва да сте много умерени. Това важи и за двата пола, защото дори един флирт може да съсипе връзката ви. Момичета, сега ще ви посочим няколко ясни сигнала, че той прекалява с флирта с друга.

 

Той навлиза в личното ѝ пространство. Няма нищо лошо в това, гаджето ви да си говори с други жени. Дори е съвсем нормално, но не и ако прекалява. Не бива да навлиза в личното пространство на други момичета. Внимавайте, ако усетите нещо такова, бъдете мнителни.

 

Контакт. Дори с близки приятелки, не е много нормално гаджето ви да има телесен контакт. Много докосвания, изчервяване, погледи, внимание. Това си е откровен флирт, който е минал границата. Определено трябва да се притеснявате, ако гаджето ви има такова отношение към друга жена.

 

Прекалено много усмивки. Няма лошо в това да сте позитивни и да се усмихвате. Просто внимавайте вашето гадже на кого се усмихва. Ако забелязвате, че той се усмихва повече на конкретно момиче или просто изпитва радост от контакта си с нея, помислете си дали той не е прекрачил някои граници.

 

Светът около тях сякаш спира да съществува. Гаджето ви си говори с друго момиче и изведнъж сякаш времето е спряло, нищо около тях двамата не съществува. Определено има защо да се ядосвате и да си поговорите сериозно с гаджето си.

 

Постоянно гледа други жени. Признайте си, че и вие се заглеждате от време на време по разни мъже, които срещате на улицата. В това няма нищо лошо, напротив съвсем нормално е, но ако нещата останат само до там. Ако гаджето ви се заглежда постоянно в други жени или сам коментира пред вас други дами, помислете си дали това поведение ви харесва.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...