.

С какви момичета не бива да излизаме на среща [част първа]

С какви момичета не бива да излизаме на среща [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Запознанствата с нови хора винаги са интересни и готини, особено ако срещнете новата си любов. Мъжете са склонни да вярват, че любовта може да те намери навсякъде и могат да поканят момиче на среща без да се замислят много. Но след първата среща понякога разбираме много неща за човека отсреща. Сега ще ви разкажем с какви жени никога не бива да излизате на среща.

 

Златотърсачката. За съжаление има момичета, които се интересуват само от парите. Не бива да се занимавате с такава жена, тя гледа на вас като на банкомат. Дори да нямате особено големи финансови възможности, тя ще се опита да ви използва до колкото може. Това момиче обича подаръци, почерпки в скъпи заведения и всевъзможни глезотии. Когато спрете да сте ѝ интересен или се намери някой с по-дебел портфейл, тя ще забрави за вас.

 

Кралицата на драмата. Тя определено не ви трябва. Това момиче може да ви изкара извън релси за няколко минути. Тя обожава драмата. Може да направи проблем от нещо съвсем дребно и да събуди съжалението на всичките си приятели и познати. Не е добра идея да излизате с такова момиче, вероятно ще ви изнервя много, а и признайте си, че не понасяте драмата.

 

Принцесата. Тя е глезена дъщеря, която е получавала винаги каквото поиска. Това момиче не знае какво значи отказ и няма да спре, докато не получи своето. За съжаление, тя е глезена и получава всичко на готово. Не ви трябва такава приятелка, тя не може да ви бъде опора и приятел, а по-скоро ще ви използва, за да се грижите за нея, защото тя сама не може да се справи с нищо.

 

Госпожица Съжаление. Тя се доближава до кралицата на драмата, но има други методи на действие. Просто търси съжаление във всяко едно дребно нещо, което ѝ се случва. Оплаква се много, винаги иска да изглежда жертва и обстоятелствата винаги са виновни за всичко.

 

Критикарката. Тя си мисли, че ви дава конструктивна критика и че нейното мнение ще ви бъде от полза. Истината е, че тя просто е комплексирана и по този начин се опитва да се почувства по-добре на чужд гръб. За нея никой не е перфектен, но всеки трябва да бъде такъв. Тя просто има нужда да излее своя негативизъм върху някого. Съветваме ви да излизате с по-позитивни хора.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...