.

Кои са най-популярните женски фантазии в секса [част втора]

Кои са най-популярните женски фантазии в секса [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Мит е, че само мъжете имат сексуални фантазии. Повечето жени рядко говорят за сексуалните си предпочитания, особено за фантазиите, които имат. Но определено всяко момиче поне веднъж през живота си е представяло някаква сцена, в която мечтае да участва. Сега ще ви разкажем за най-популярните женски фантазии в леглото.

 

Ексхибиционизъм. Дами, признайте си, че много ви харесва идеята да правите секс на място, на което някой може да ви види. Това може да е плажът вечерно време, на терасата вкъщи или някъде навън. Страхът от това да ви хванат наистина е възбуждащ и се харесва на повечето жени. Те наистина изпитват удоволствие от това, че могат да бъдат видени. Разбира се, ако това се случи наистина, няма да са много щастливи.

 

Покорен партньор. Тази фантазия не е за всяка жена, но е разпространена. Повечето дами или са отвратени и не искат да си помислят, или много им харесва. Става дума за подчиняване на партньора. Има много изобретателни дами, на които им хрумват всякакви идеи какво да правят с гаджето си в леглото. Благодарение на тази фантазия, те могат да ги сбъднат. Разбира се, всичко трябва да се простира в границите на нормалното и никой не бива да изпитва болка или дискомфорт.

 

Анален секс. За някои дами той остава само фантазия, защото не смеят да пробват. Други се притесняват да кажат на гаджето си, че искат такъв вид секс, защото ги е срам. Трети пък го практикуват с удоволствие. Бъдете внимателни, ако сте решили да правите такъв тип секс, защото понякога може да е болезнен или опасен.

 

Непознат в леглото. Да, признайте си дами, поне един път през живота си, сте си мечтали да правите секс с напълно непознат човек. Представяли сте си как срещате някой красавец в дискотеката, в бара или на купон и дори не разбирате името му. Правите див секс с него и на сутринта него просто го няма, а вие сте прекарали една от най-страстните нощи в живота си. Тази фантазия е разпространена сред жените, но малко смеят да я реализират.

 

Няколко момчета едновременно. Друга популярна фантазия е груповият секс, когато вие сте единствената жена, която участва. Много момичета са си мечтали да бъдат едновременно докосвани от няколко момчета. Разбира се, повечето не са осъществили фантазията си.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...