.

На кои теми не бива да разговаряте в началото на връзката

На кои теми не бива да разговаряте в началото на връзката
Снимка: Dreamstime

Има неща, които не бива да споменавате, когато сте в началото на връзката. Тогава трябва да говорите на такива теми, които да ви помогнат да се опознаете. Няма смисъл да разваляте отношенията си в началото, когато връзката е крехка, само защото не знаете как да се държите. Има теми табу, които не бива да засягате. Кои са те?

 

Списъкът на вашите бивши. В началото на връзката можете да споменете дали скоро сте преживели тежка раздяла, скоро имали ли сте сериозна връзка. Това са важни неща, които ще ви помогнат да се опознаете. Но недейте да споделяте колко точно гаджета сте имали, с колко хора сте спали и колко зле се е отнесъл бившия, като ви е зарязал на Коледа.

 

Мечтаната сватба. Дори в тийнейджърските си години е странно да говорите за сватба. Няма лошо да си мечтаете и да си представяте най-специалния ден в живота ви, но недейте да говорите нищо за сватба поне в началото. Не знаете какво ще ви поднесе живота, може някой ден да се ожените/омъжите за този човек. Но определено ще го/я изплашите, ако още на първите срещи говорите за сватби.

 

Недейте да давате определение на връзката ви. В началото нещата са неясни, не знаете дали ще стане нещо по-сериозно, дали ще успеете да запазите връзката си. Затова бъдете предпазливи и недейте да давате определения. Просто изчакайте и знайте, че ако човекът отсреща иска да е с вас, вие много бързо ще го разберете.

 

Фетиши. Вероятно всеки човек има свои фетиши и това е нормално. Но недейте да разказвате за тях в началото на връзката ви. Рискувате да изплашите другия или той да сметне, че сте с него само заради секса. Опитайте се да намалите разговорите за секс, като цяло. Не споделяйте твърде много за вкусовете ви в леглото, дайте си време да се опознаете и тогава разкажете за тях.

 

Пари. Разговорите за пари могат да бъдат доста неприятни и да породят проблеми. Ако и двамата разполагате със сходни финансови средства, всичко ще е по-лесно. Но ако видите, че другият рязко се различава от вашия стандарт на живот, недейте да говорите много за пари. Изчакайте да се опознаете и тогава коментирайте тази тема.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...