.

Как да планираме перфектния ден на Свети Валентин [част първа]

Как да планираме перфектния ден на Свети Валентин [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Съвсем скоро ще честваме денят на Св. Валентин. Някои хора не го одобряват, защото според тях, той не е български или православен светец. Други пък, много харесват този празник. Истината е, че е прекрасно да внасяме добро настроение и да доставяме удоволствие на партньора си. Няма нищо лошо в това да направите този ден специален и по-усмихнат за вас и гаджето. Как да планираме перфектния ден на Св. Валентин?

 

Закуска в леглото. Започнете деня с прекрасна закуска в леглото, която сте направили собственоръчно. Може да направите палачинки, да изпечете мъфини или просто да забъркате яйца. Не забравяйте кафето и прясно изцедения сок от цитрусови плодове. Зарадвайте половинката си с тази прекрасна изненада и със сигурност ще получите адмирации. Не е важно дали можете да готвите, а колко старание и любов сте вложили.

 

Вземете си душ заедно. След закуска, можете да се отдадете на вана или душ. Забавлявайте се, къпете се заедно, закачайте се, релаксирайте. Прекарайте времето си заедно, един душ може да бъде релаксиращ или енергизиращ. Един душ заедно може да е страхотно преживяване, дори да не правите секс. Ще ви донесе много усещания и близост.

 

Гледайте филм. Това изобщо не е банално. Дори да гледате филми често, изберете нещо, което да ви харесва и на двамата. Ако обичате романтика, пуснете си такъв филм. Ако не си падате по комерсиалното кино, замислете се за европейски филми. Не е задължително да гледате някоя любовна история, само защото е денят на Св. Валентин. Експериментирайте и гледайте дори ужаси, ако сте в такова настроение. Забавлявайте се и си доставяйте удоволствие.

 

Романтичен обяд. Ако имате тераса с красива гледка, обядвайте там. Ако не, можете да посетите някой ресторант с красива зимна градина или панорама. Хубаво е да си направите по-ранна резервация, за да сте сигурни, че ще има места. На Св. Валентин винаги е трудно да се намери свободна маса в ресторант, особено с романтична гледка. Ако не ви се излиза, просто си вземете бутилка вино и вкусни сирена, сложете бяла покривка на масата и си пуснете любима музика.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...