.

Женските недостатъци, които мъжете харесват

Женските недостатъци, които мъжете харесват
Снимка: Dreamstime

Представителките на нежния пол правят всичко възможно, за да изглеждат добре и да привличат вниманието на мъжете. Всеки човек обаче си има своите недостатъци, които вместо да го карат да се чувства зле, трябва да го правят различен и да се гордее с тях. Сигурно ще се учудиш, но има недостатъците, които се харесват на мъжете. Виж кои са те:

 

Малки гърди – казват, че мъжете обожават големия бюст, но истината е, че нямат нищо против малкия, защото повечето жени, които имат малки гърди, не носят сутиен, особено у дома. Също така стойката им е по-правилна и походката им е по-сексапилна.

 

 

Пищни форми – не, че представителите на силния пол си падат по дебели момичета, но предпочитат дамите с пищни и закръглени форми пред кльощавите. Затова, ако имаш няколко излишни килограма и талията ти не е тънка като на манекенките, не бързай да изпадаш в депресия. Мъжете харесват такива жени, а и ги смятат за по-дружелюбни.

 

Евтини дрехи – като казваме евтини, нямаме предвид зле изглеждащи. Просто според мъжете не е нужно жените да дават много пари за дрехи и чанти, като могат да бъдат облечени стилно и с по-малко пари.

 

Любов към храната – повечето жени пазят диети, за да имат красиво и привлекателно тяло. Но определено е досадно да си мъж и да имаш връзка с жена, която яде рядко и то все храни, които не са ти по вкуса. Много по-приятно е да се виждаш с дама, която обича да си похапва и го прави с най-голямо удоволствие. Разбира се, това не означава да се тъпче до припадък и да е дебела, а просто да обича вкуса на храната и да си позволява изкушения от време на време.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...