.

Как да планираме перфектния ден на Свети Валентин [част втора]

Как да планираме перфектния ден на Свети Валентин [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Съвсем скоро ще честваме денят на Св. Валентин. Някои хора не го одобряват, защото според тях, той не е български или православен светец. Други пък, много харесват този празник. Истината е, че е прекрасно да внасяме добро настроение и да доставяме удоволствие на партньора си. Няма нищо лошо в това да направите този ден специален и по-усмихнат за вас и гаджето. Как да планираме перфектния ден на Св. Валентин?

 

Направете си домашно видео. След като се наобядвате, приберете се пак вкъщи. Починете си, направете си кафе или чай. Запишете си домашно видео, което да показва как се гушкате, как правите нещо заедно или просто прекарвате времето си. Отначало може да ви се стори глупава идея, но не я отхвърляйте толкова лесно. Записването на такова видео ще е забавно, а и ще ви остане страхотен спомен от Денят на Св. Валентин.

 

 

Вечеря на свещи. Звучи скучно и клиширано, но определено не е така. Една романтична вечеря би била чудесна идея за Св. Валентин. Колко често си правите романтични вечери на свещи? Вероятно много често се сещате за такава идея, но не я реализирате по една или друга причина. Време е да сложите бялата покривка, да пуснете хубава музика и да си вземете нещо вкусно за хапване. Не забравяйте и бутилката с вино, тя е задължителен елемент.

 

Отдайте се един на друг. Завършете романтичната вечер с приключения в леглото. Пригответе си изненади, може да включите стриптийз или игра на роли. Измислете нещо, което не сте правили до сега и бъдете креативни. Зарадвайте човека до вас, като му доставите удоволствие и щастие. Разбира се, не бива да минавате собствените си граници. Важно е сексът да носи удоволствие и наслада и на двамата партньори.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...