.

Сигналите, които показват, че ТЯ си пада по теб

Сигналите, които показват, че ТЯ си пада по теб
Снимка: thinkstockphotos.com

Казват, че мъжете по-трудно признават чувствата си и невинаги им личи, когато си падат по една жена. При представителките на нежния пол обаче нещата седят по същия начин. А и докато дамите умеят да улавят, когато един мъж има интерес към тях, на мъжете това им е доста трудно, защото не са толкова интуитивни личности.

 

В днешно време има доста места, където хората могат да се запознават и да си комуникират – училище, работа, клубове, барове и интернет. Последното място е супер удобно за хора, които нямат достатъчно свободно време и които предпочитат да не излизат на срещи с мъже и жени, които не представляват интерес за тях. А онлайн общуването им дава възможност да ги опознаят поне малко, преди да излязат и да се видят на живо. Това спестява доста излишни срещи, от които няма да излезе нищо хубаво.

 

Ако от известно време общуваш с някое момиче, но не знаеш дали тя си пада по теб или не, обърни внимание на нещата, които прави. Ето ти списък, показващ, че тя определено има интерес към теб:

 

Смее на всичките ти шеги и майтапи. Не си мисли, че си чак толкова забавен, просто тя не иска да те поставя в неловка ситуация, като не се засмее на нещо, които ти си смятал за смешно. Затова полага усилия и се старае да е винаги в настроение, когато сте заедно.

 

 

Праща ти линк за нещо, за което сте си говорили преди време. По този начин иска да ти покаже, че те слуша, когато говориш и помни нещата, които сте обсъждали.

 

Обръща внимание на външния си вид, когато знае, че ще се видите. Но не ти го казва, напротив, прави се на изненадана. Когато ѝ кажеш, че изглежда добре, тя отговаря: „Наистина ли? Ами аз досега бях на училище/работа ... хъх ... благодаря ти! :)“, а след това се радва тайно, че е положила усилия и ти си забелязал това.

 

 

Поства си любимите ти песни на стената си и се надява, че ще забележиш това. Понякога го прави и с цитати от песни. Смята, че ако имате общ музикален вкус, ти ще я харесаш още повече.“ „Държи се много добре с приятелите ти. Тя осъзнава, че тяхното мнение е важно за теб, затова се старае да им направи добро впечатление.

 

Говори на теми, които знае, че са ти интересни. Понякога дори чете допълнителна информация, за да може да поддържа разговора. Дори да не обича футбола, тя е готова да говори за него с теб, само и само да ти е интересно, когато сте заедно.

 

Седи до късно в интернет и си говори с теб, без значение, че на другия ден ще става рано. Предпочита да спи по-малко часове, но да прекара повече в твоята компания.

 

Започва разговора във Facebook с някаква смешна статия или картинка. Това всъщност е най-лесният начин за започване на неангажиращ разговор. След това, разбира се, продължавате да си говорите на най-различни теми.

 

 

Прикрива ревността си по всякакъв начин. Склонна е да те накара да кажеш на друго момиче колко красиво и забавно е, само и само да не разбереш, че те харесва.

 

Пише си статуси, които са свързани с теб, но не го казва директно. Надява се, че ще разбереш намека ѝ.

 

Когато седнете някъде, тя винаги е близо до теб, дори да има място, ще седне максимално близко. Надява се, че ще се докосвате случайно, докато си говорите/хапвате.

 

Помни неща, които си ѝ казал отдавна или съвсем случайно. Явно обръща внимание на всеки детайл от вашия разговор. Това показва, че наистина има интерес към теб и за нея е важно твоето мнение и това, което мислиш и искаш.

 

Подарява ти два билета за любимата ти група. Тайно се надява, че ще я поканиш и ще отидете заедно.

 

 

Прави купон у дома, като първо кани теб. Ако се съгласиш да дойдеш, набързо кани и други хора, за да не заподозреш нещо.

 

По време на флирт езикът на тялото показва много. Така че следи нейните движения и дали се притеснява в компанията ти. Ако си пада по теб, определено ще се интересува как изглежда в очите ти и ще се притеснява, ако се появи неловко мълчание. Може да го провокираш, за да видиш държанието ѝ. Ако ти имаш интерес към нея и забележиш, че и тя има към теб, действай! :)


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 9 години
0
3
!
Отговори
Всички се смеят на глупостите ми, значи всички си падат по мен.
Страница 1 от 1