.

Дали ТОЙ наистина е искрен, когато ти казва, че те обича [част първа]

Дали ТОЙ наистина е искрен, когато ти казва, че те обича [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Много момичета се притесняват, че гаджетата им не ги обичат наистина. Факт е, че много младежи лъжат, когато казват „обичам те” и не са искрени. Младите момичета, които нямат много опит се поддават на лъжите, други пък изпитват силни съмнения и не знаят дали гаджето им наистина изпитва чувства. Сега ще ти помогнем да разбереш, дали той наистина е искрен, когато ти казва, че те обича.

 

Той го казва първи. Когато си в нова връзка, понякога е трудно да се отпуснеш и да кажеш „обичам те”. Но когато той го казва първи, вероятно е искрен. Важното е, че той не очаква да го чуе от теб, ако не си готова. Не го питай „наистина ли ме обичаш?” и „сигурен ли си?”. Щом го казва, значи е истина.

 

 

Гледа те в очите. Това е много важно. Когато хората лъжат или просто не са искрени, те трудно могат да гледат другия в очите. Затова те се опитват да избягват контактът с очи, страхуват се да не ги хванат. Но ако той те гледа в очите и ти казва, че те обича, бъди сигурна, че наистина го мисли и чувства.

 

Прегръща те силно. Когато човек казва „обичам те”, това е наистина интимен момент. Ако ти го казва само в чата или по телефона, вероятно не е съвсем искрен. Но когато те прегърне силно, притисне те към себе си и ти каже, че те обича, значи наистина е така.

 

Дългата целувка. По принцип, в повечето случаи „обичам те” е последвано от дълга и страстна целувка. Ако е така, значи не бива да се съмняваш в чувствата му. Таз целувка е страстна, силна, сближаваща и истинска.

 

Държи ръката ти.  Когато седиш до него, той държи ръката ти нежно, играе си с пръстите ти, гали косата ти  и казва „обичам те”. Той може да се страхува и да се притеснява да ти го каже, но определено е искрен.

 

Прегръдка. Когато просто си седите, гушнати удобно в леглото и сте се отпуснали съвсем. Той те целува, прегръща, докосва те нежно, шепне ти мили думи в ухото. Дори да не ти каже, че те обича, сигурно го чувства. Просто момчетата не винаги могат да изразяват чувствата си с думи.

 

Когато най-малко го очакваш. Ако едно момче иска просто да спи с теб, той ще ти каже, че те обича, когато мисли, че очакваш. Но ако един мъж наистина е влюбен в теб, той може да ти каже, че те обича в най-малко очаквания момент от теб. Може просто да си вървите по улицата, да сте в училище или в някаква съвсем неромантична обстановка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...