.

Няколко начина как да направиш приятелката си наистина щастлива [част трета]

Няколко начина как да направиш приятелката си наистина щастлива [част трета]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки мъж иска да направи приятелката си щастлива, но често пъти не знае как точно. Върлува митът, че жените не знаят какво искат и никога не са доволни, а това демотивира много мъжете. Истината е, че повечето дами знаят какво искат от мъжа до себе си, но не могат да му покажат или да му кажат. Затова сега ще внесем повече яснота по въпроса и ще ти дадем конкретни съвети как да направиш приятелката си щастлива.

 

Отделяй ѝ нужното внимание. Ако искаш да направиш приятелката си щастлива, обръщай ѝ повече внимание. Обаждай ѝ се, търси я, кани я на срещи. Когато излизаш с приятели, винаги я кани да се присъедини към вас. За нея това значи много, тя има нужда от това внимание, не я пренебрегвай.

 

Прави ѝ комплименти. Искаш тя да се чувства уникална и обичана? Определено трябва да ѝ го казваш по-често. Напомняй ѝ, че тя е всичко за теб, че е уникална, най-красивата и най-добрата. Изброявай ѝ какво най-много харесваш в нея, защото само така тя наистина ще се почувства красива и желана.

 

Бъди кавалер. Всяко момиче мечтае да има възпитано и добро гадже, което да се държи като мъж. Зарадвай приятелката си, като бъдеш кавалер. Старай се да я третираш като дама, отваряй ѝ вратата, прави дребни жестове, бъди джентълмен. Важно е да се държиш с нея като с принцеса.

 

Звънни ѝ неочаквано и си говорете мили неща. Всяко момиче обожава, когато гаджето ѝ се сети да звънне без причина. Това не означава да се обсебвате един от друг, а просто да ѝ звъннеш по никое време и да ѝ кажеш, че я обичаш. Говорете си мили неща и по-често се сещай да ѝ се обаждаш без причина.

 

Прави големи обещания и ги спазвай. Обещавал ли си нещо на приятелката си? Правиш ли ѝ изненади? Обещавай ѝ постоянно разни неща и ги спазвай. Например можеш да организираш парти за рождения ѝ ден. Постарай се повече, говори с нея от рано, нека ти разкаже какво точно иска. Ти обещай, че ще направиш всичко сам. Важно е да спазваш обещанията си, а не да говориш празни приказки. Момичетата ненавиждат този тип момчета и ги смятат за несериозни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...