.

Какво да правиш, когато гаджето ти не е подходящо за теб

Какво да правиш, когато гаджето ти не е подходящо за теб
Снимка: thinkstockphotos.com

Сигурно ти се е случвало от известно време да имаш гадже и да знаеш, че не сте един за друг. В началото всичко е било розово и сте се разбирали прекрасно, но в последно време нещата помежду ви не вървят и ти осъзнаваш колко сте различни. Не се притеснявай да сложиш край на връзка, която не те прави щастлив. Бъди решителен и не се страхувай от решението, което си взел.

 

 

Кажи истината на гаджето си, не е честно да си измисляш красиви лъжи, с които да замажеш очите му. Кажи това, което ти се върти в главата. Седнете и поговорете като зрели хора. Обясни на гаджето си защо си взел това решение и което те кара да се чувстваш нещастен във връзката, която имате. В никакъв случай не се отдавай на спомени, не се замисляй за положителните черти, които притежава, не му давай надежда и не се поддавай на манипулациите, които ще се опита да ти приложи. Щом сте стигнали до този разговор, значи ти си мислил по темата и си взел своето решение.

 

Не губи време и не си намирай безброй причини и оправдания да отлагаш края на връзката ви. Рано или късно ще се стигне до този момент, а за двама ви ще е по-добре това да стане максимално рано. Да, трудно е да разбиеш нечие сърце и да промениш мечтите на партньора си, но се случват и такива неща, без да има виновни. Както човек се влюби изведнъж, така може и да спре да обича с времето, без значение дали има или няма причина това да се случи. Щом си осъзнал, че гаджето ти не е човекът, с когото искаш да прекарваш свободното си време и да бъдеш интимен, време е да се разделите и да не си губите взаимно времето.

 

Възможно е по време на разговора, гаджето ти да започне да те убеждава да промениш решението си. В такъв момент ти си много уязвим, особена ако няма конкретна причина за раздяла – изневяра, друг човек, липса на доверие и т.н. Постарай се да не се поддадеш на неговите манипулации и да отстояваш решението си. Може гаджето ти да те потърси отново след 1-2 седмици и да иска да се видите и тогава пак да започне да те моли да преосмислиш решението си. Понякога е по-лесно да подновиш стара връзка, отколкото да започнеш нова, но не бива да го правиш. Щом се е стигнало до раздяла, значи е имало причина за това. Ако забележиш, че гаджето ти не може да преживее случилото се, отдръпни се за известен период от време от него, колкото и да ти се моли да се виждате само като приятели. Явно има нужда да остане без теб и да види какъв е животът без твоето присъствие. След време, когато прецениш, че нещата са отшумели и той вече те е преживял, ако имаш желание, може да поддържате някакви приятелски взаимоотношения.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...