.

Как да разбереш, че гаджето ти е мамино синче?

Как да разбереш, че гаджето ти е мамино синче?
Снимка: thinkstockphotos.com

Новото ти гадже е страхотно – излъчва сексапил, облича се добре, държи се мило с теб, има страхотно чувство за хумор и т.н. Има обаче нещо, което му куца, но ти не си сигурна дали е това, което си мислиш. А това, което ти се върти в главата е, че той е мамино синче. Няма нищо лошо, когато децата са близки с родителите си, но има здравословна граница, която е добре да бъде спазена. Ако се чудиш дали гаджето ти наистина е прекалено близко с майка си, започни да обръщаш внимание на следните неща:

 

Все още живее с родителите си – ако е под 25-годишна възраст и живее в същия град, където са родителите му, това е нещо напълно нормално. Идва обаче един момент, когато той трябва да се изнесе и да стане самостоятелен. Ако това не се случи, когато вече си има сериозна работа и може да се издържа сам, явно е мамино синче, което предпочита да си живее с родителите, които да му угаждат постоянно – мама да готви, а татко да се грижи за колата. Най-вероятно гаджето ти не умее да се грижи за себе си – не знае как да пусне пералнята, не може да готви, не може да си изглади дрехите и т.н.

 

 

Трудно му е да взима решения – не е лошо човек да търси съвети от близките си, но това не означава, че трябва да пита за всичко своите приятели или родители. Логично е сам да вземе решение къде да те изведе на романтична вечеря, как да ти направи добро впечатление, какво да ти подари за рождения ден и т.н. Замисли се дали се случва често да звъни на родителите си, преди да вземе важно решения и дали изобщо взима под внимание мнението ти или за него е важно единствено какво мислят майка му и баща му.

 

С майка му си приличате – ако не обърнеш специално внимание на това, сигурно ще ти е трудно да го забележиш. Истината е, че с майка му си приличате страшно много. Явно гаджето ти подсъзнателно си търси момиче, което да се държиш и да прилича на родителката му. Това определено не е готино и ясно показва, че той Мамино синче, което иска да има човек като майка си за цял живот.

 

Тя се отнася с него като с малко момченце – за родителите децата винаги ще си останат малки, без значение дали са на 20 или на 50 години. Те просто са техните малки момиченца и момченца. Това обаче не означава, че е нормално, когато майката на гаджето ти се държи с него сякаш е невръстно хлапе – реже му пържолата на парчета, постоянно му прави любимите му храни, реже му ноктите и т.н. Ако гаджето ти няма нищо против прекалено милото отношение на майка му към него, значи определено е глезльо.

 

Иска одобрението на родителите си относно теб - не е важно той да те харесва и да се чувства добре с теб, трябва и родителите му да са на същото мнение. Ако те не те харесват, той ще си потърси нова приятелка, която да отговаря на техните критерии.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 9 години
3
0
!
Отговори
Най-вероятно гаджето ти не умее да се грижи за себе си не знае как да пусне пералнята, не може да готви, не може да си изглади дрехите и т.н.==========================Това е женска работа. Как пък не съм видял една жена живееща сама да може сама да си смени гумата на колата или да премести гардероба, но никой не ги обвинява.
Страница 1 от 1