.

Класация на най-интересните филми, свързани със секс

Класация на най-интересните филми, свързани със секс
Снимка: Dreamstime

Има огромно разнообразие от филми. Заради наближаващия празник на влюбените Св. Валентин, този път ще обърнем внимание на лентите, в които има еротика и секс. Повечето от филмите не са никак известни, но въпреки това си заслужава човек да ги гледа.

 

„Дневна красавица“ - Катрин Деньов играе главната роля на Северин – фригидна буржоазна съпруга, която си измисля най-различни оправдания, за да не прави секс с многоуважаемия си съпруг, като в същото време таи разюздани мечти за секс с британски моряк. Северин започна да работи тайно като дневна проститутка в парижки бордей, където изследва и най-болните си фантазии и желания, докато удовлетворява разнообразните вкусове на своите клиенти. Един от тях, японски бизнесмен, носи със себе си малка кутийка, в която има нещо, което обаче остава тайна за зрителите. Това нещо обаче дава възможност на Северин да изживее най-силния си оргазъм. „Дневната красавица“ е провокативен синтез между реалност и фантазия, който показва, че човек изпитва най-голямо удоволствие от секса, когато е под напрежение и го грози опасност.

 

„Неморални истории“ - филмът е дело на полския емигрант Валериан Боровчик, който прави уникални оригинални филми и изключителни късометражни анимации. Лентата е красиво заснета, има чудесен дизайн и е с участието на красивата дъщеря на Пабло Пикасо – Палома Пикасо, която щедро показва съвършеното си тяло. Палома се въплътява в ролята на контеса, която избира девственици, за да се къпе в кръвта им. Във филма се разказва още за млад мъж, който съблазнява по-младия си братовчед, за тийнейджърка, която изследва еротичния си потенциал и за различни членове на клана Борджия, които често се поддават на нечестивите си пориви.

 

„Хората на номер 19“ - в този късометражен филм се разказва за момиче, което научава, че се е заразило със сифилис. Режисьорът Дж. Б. Холмс използва целия си инструментариум, за да покаже, че бракът и майчинството са правилния път, по който трябва да върви всяка себеуважаваща се жена. В лентата се акцентира върху погнусата от бедната разюздана Джоан, като е наказана за сексуалността си, а любовникът ѝ остава встрани.

 

„Polissons et Galipettes” - в днешно време порно филмите са достъпни и всеки, който има желание да ги гледа, има тази възможност. Преди 100 години обаче това е било трудно постижимо, въпреки че почитателите надали са били по-малко от днес. И затова е имало филми, показващи секса между двама души, с цел да се образоват младежите. Сексът е в различни пози и се акцентира върху удоволствието на жената точно толкова, колкото и върху насладата, която изпитва мъжът. Има филми и с участието на хомосексуални мъже и жени, защото и те имат нужда и обичат да правят секс.

 

“The Lickerish Quartet” - във филма се разказва за отегчена двойка на средна възраст и тяхната случайна среща с млада жена. Те се опитват да оправят взаимоотношенията помежду си и решават да разнообразят сексуалния си живот. Те канят девойката у дома, за да гледат филм и започват да я прелъстяват. Тя от своя страна започва да прелъстява сина им. В крайна сметка двойката не успява да разнообрази сексуалния си живот, а се забърква в неприятни ситуации.

 

“Нейният личен ад” - води се първият британски секс филм и е отговор на популярността на неприличните европейски заглавия, които заливат екраните на Острова през 60-те години. Лентата има много приятни детайли – тънък монтаж, неспокойна атмосфера и весел джаз. Въпреки че е ниско бюджетен, филмът печели цяло състояние и се прожектира в кината в продължение на няколко месеца.

 

"Дебело момиче” - в главните роли във филма са две тийнейджърки - 15-годишната Елена и 12-годишната ѝ сестра Ане, която страда от повишен апетит. Двете момичета обсъждат девствеността, като Елена смята да се пази за правилния мъж, докато сестра ѝ предпочита да свърши тази работа колкото се може по-бързо. Момичетата срещат Фернандо, който е студент по право в Италия. Малко след първата им среща той и Елена започват да излизат, като използват Ане за прикритие. И докато двете сестри делят една спалня, то сексът между влюбените е доста интимен. Филмът определено е доста интересно направен, като на моменти дори предизвиква дискомфорт у зрителите. В един момент сестрите си говорят за детските спомени, които имат, а след това обсъждат преждевременно проявената сексуалност, особено от страна на Ане. „Дебело момиче“ има шокиращ край, който си заслужава да бъде видян.

 

“Американско жиголо” - от филма струи секс – секс като стока, секс като начин на живот, секс като отчаян път към нормална комуникация с хората. Джулиан Кайе, който е любовник под наем, се опитва да запази начина на живот, който обича – бързите коли, скъпите костюми и живеенето по хотели, докато не се оказва, че е заподозрян в убийство. В лентата се обръща внимание на бляскавия край на секс индустрията, богатството и властта. Това е история за изкупление, която си заслужава да се гледа.

 

“Watcher in the Attic” - във филма се разказва за забулена благородна дама на име лейди Минако, младеж, когото тя е осиновила от близкия панаир, за да задоволява сексуалните си нужди и скитащ католически свещеник.

 

Еротичните филми на Питър дьо Ром – той е известен с титлата си „кръстник на гей порното“. През 70-те години гей порното е рядък жанр, който най-често показва хомосексуалните мъже като жертви или злодеи, а не като хора, които изпитват удоволствие от това, което правят. Във филмите на Питър дьо Ром сексът е основно забавление, лишено от чувство за вина и може да се прави навсякъде – у дома, на плажа, в планината и т.н.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...