.

Защо жените изневеряват [част втора]

Защо жените изневеряват [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Изневярата е едно от най-неприятните неща, които могат да ти се случат, когато си във връзка. Това е предателство, което не всеки може да приеме и се стига до раздяла. Истината е, че и двата пола изневеряват еднакво. Разликата е в подбудите за изневярата. Сега ще ти разкажем повече за причините за женската изневяра.

 

Жените обожават да чуват комплименти и да получават внимание. Това е изключително лесен начин да се спечели сърцето на една жена. Ако в последно време връзката не върви и момичето се чувства неоценено, защото гаджето пропуска да ѝ прави комплименти, не се учудвай, че тя изневерява. Когато нов мъж ѝ покаже, че я харесва, покаже, че се интересува от нея и ѝ обърне внимание, тя много лесно ще му се отдаде.

 

Много е лесно да накараш момиче да се съмнява в приятеля си. Повечето жени са наистина лековерни. Те могат много лесно да се убедят, че приятелят им изневерява. Ако друг мъж иска да я спечели, той ще посее съмненията в нея, ще се сближи с нея и изведнъж тя ще се окаже в неговото легло.

 

Жените обичат да флиртуват. Повечето жени обичат да излизат само по женски, за да пофлиртуват. Дори да са с ясната представа, че няма да правят нищо повече и не искат да изневеряват, те имат нужда от мъжко внимание. Проблемът е, че понякога дамите лесно забравят за гаджето си и не мислят много, когато си лягат с новата си тръпка.

 

Жените винаги смятат, че връзката им е в криза. При мъжете чувствата са много по-уравновесени. Истината е, че жените винаги се притесняват, че връзката им сякаш постоянно е в криза. Дори няколко думи накриво с партньора карат дамите да мислят, че нещо не е наред. Докато мъжът вече е забравил за случилото се, жената премисля случката цял ден и се ядосва. Това е причината жените да изневеряват, те просто си мислят, че тяхната връзка не е в ред.

 

Жените се мислят за прекалено добри. В повечето случаи жените мислят, че са по-добри, отколкото гаджетата им заслужават. Припомнят си дори дребните кусури на своя любим и когато „по-готино“ момче им обърне внимание, те лесно се поддават.

 

Първата част от статията четете тук:


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...